TEREZZZKA: :) kafe prodávají, nikoliv podávají... což mně přijde dost jako blbost :)
jinak, co se i need coffee týče, tak znova musím vytáhnout - kafe piju v podobě espressa takřka denně dýl než většina stejně starých lidí, co znám. nepovažuju se za znalce, poznám maximálně dobrý, špatný a skvělý kafe. a stejně je pro mě mnohonásobně lepší kavárna s příjemným prostředím, hudbou i obsluhou a kávou ne-špatnou, než jakákoliv, do který si chodí honit triko kávosnobi a kde obsluha do toho kafe div neplive
NOLONGERTHERE: výzdoba, coffee breaková místnost atd. tam jsou už dýl než rok. navíc nadprůměr podle mě a pro mě spolu s mojeočimojeoči! interiérem rozhodně nedávají důvod k pěti lístečkům z pěti a mňam awardu...
samozřejmě nesoudím scuk z jediný zkušenosti, já jsem v nějaký kavárně nebo restauraci posledních 5, 6 let průměrně 2x denně a ve velký části se ty podniky se scukem překrývají... soudím i dle lidí, co ze scuku znám osobně, mám dojem, že to jsou obyčejný lidi, co se z módy pasovali do rolí gurmánů, ehm, pardon, gourmetů, v jakýmkoliv odvětví (kafe, víno, hovězí stejk i pizza, všemu rozumim) a bez jakejchkoliv reálnejch podkladů nebo vzdělání a bez hodnocení v kontextu (výše uvedené) mrskaj pochybný recenze...
(tak, aspoň to tu žije)