• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    AHASVER: Cece nezajimal, pac jsem udelal zatim asi ctyricet kav v sytemu "demo" a nevybiral jsem nic ;) Uprimne, myslim, ze budou chodit tak tri, mozna ctyri, lidi od vedle, takze to s tim klubem zas nebude tak horke. Kafe bych si kupoval tak jako tak a kavovar bezi nonstop. Dvacka od kolegy pak predplati mliko dalsim peti lidem ;) Uvidime, jak se to vyvine. Urcite budu informovat, kdyby to dospelo do faze, ze bych zacal zjistovat legislativu ,)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    JAKOUBEK: zajímal ses nějak, jak tohle vůbec legislativně funguje? (dobrovolný příspěvky, klub atd.) docela by mě to zajímalo, protože s kamarády, co mají firmu, máme delší dobu zálusk spáchat něco podobnýho, když už asi nikdy nebudu mít opravdovou kavárnu :))
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    BLACK_ONYX: diky. no uvidime. je to takova partizanska akce. kavovar jsem si slozil ze dvou rozpadlych - La Cimbali Junior S (1998) - a zatim slape. Mlynek velkoryse zapujcil Tomas Smrcka a kavu mam tak poruznu. Ted zrovna prislo neco z Has Bean, pristi tyden se chystam na Doubleshot a v mezicase samozrejme Prazirna, kolem ktere jezdim do prace. Na tom stroji to neni uplne stopro - ma svoje limity, ale porad dela nejlepsi kavu v baraku (troufam si doufat) :) Prispevky jsou zatim dobrovolne do vyse 20 kc :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    JAKOUBEK: dobre ty!
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---


    takova jedna moje iniciativa v oblasti, kde se da sehnat tri dny predemlete alfredo, italsky prefabrikat z podu nebo pseudokafe z automatu vedle vratnice. treba se nekdo v Bubenske 1 obcas vyskytuje :)

    ma momentalni dostupnost a druh kavy v mlynku se da overit zde: http://www.artbureau.cz/412

    ps: nejsem kavarna ani bistro, jak je uvedeno na vyse zminenem webu .)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    XENA
    XENA --- ---
    tak jsem byla a souhlas;-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    Včera jsem náhodně objevila čokoládovnu/ kavárnu U červené židle a rozhodně jsem tam nebyla naposledy. To je přesně to, co hledám a od kavárny očekávám. Sedačku s měkkýma polštářkama, kam se pohodlně usadím, příjemné prostředí, obsluhu a samozřejmě dobrou kávu/ čokoládu/ zákusky
    Čokoláda e-shop - Rodinná čokoládovna a kavárna v samotném srdci staré Prahy
    http://www.choco-cafe.cz/
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    já teda zrovna tam nechodím, ale v někdejším shakespeare a synech jsem byl štamgast a poměrně často tam chodila policie upravit pořádek a vyžádat pokutu - za hluk a lidi na chodníku. jestli se v lese nezmění klientela a všichni teď budou chodit ven, může se tam v deset rovnou zavírat...
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    Jenom pro upreneni: V Lese nekuracky pouze vrsek (snad pouze do 22:00) dole se kouri porad :) Mne osobne se ten napad libi, a to kourim dost. Jenom si dokazu predstavit ten maglajz az se vyhrnou lidi na cigo na tom uzkym chodnicku, podle mne budou obcs blokovat i silnici :))
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    STEPNI_VLK: nevim, zatim jsem tam vzdy chodila s kuraky i nekuraky a nikdo si nestezoval. Ja proti nekurackym kavarnam nic nemam, naopak, at ma kazdy moznost volby, jen me mrzi ze se zrovna tahle konkretni pretransformovala na nekurackou..
    A to ze to nikam nevede je omyl, stale doufam ze pokud bude vice negativnich reakci a odliv zakazniku, treba se to zase zmeni ;)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ANDR3_I: Stejně tak já jako nekuřák říkám, že zlo je kavárna kuřácká. Tyhle poznámky jsou nicméně naprosto zbytečné, protože takřka vždy vyvolají polemiku, která nikam nevede. Zatím si každý může zvolit tu variantu, která mu vyhovuje..
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Aspon mam ted konecne duvod se znamejm vzdycky vymluvit ;D nekuracka kavarna je zlo, skoda no :) jinak mate tam obcas jeste hermelin nebo to uz je taky pase?? (posledni dobou nikdy nebyl) diky
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    no jo, ztratí to tu atmosféru:D
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    No neke! cafe V Lese bez koure? To tam zacnu chodit casteji :) jaaaj ale tech kecu co kolem toho bude :)
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    Kafe V lese - Krymska 12 - od vcerejska NEKURACKE :))
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    dnes otevřela kavárna mezi zrnky na místě bývalého Cup up v sazavske.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    i need coffee i za me dobre. podle me: nestastne zacali s kavou vescovi a jejich servisem; majitelka (naposledy, co jsem tam byl) hledala nove zdroje fazoli.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    TEREZZZKA: :) kafe prodávají, nikoliv podávají... což mně přijde dost jako blbost :)
    jinak, co se i need coffee týče, tak znova musím vytáhnout - kafe piju v podobě espressa takřka denně dýl než většina stejně starých lidí, co znám. nepovažuju se za znalce, poznám maximálně dobrý, špatný a skvělý kafe. a stejně je pro mě mnohonásobně lepší kavárna s příjemným prostředím, hudbou i obsluhou a kávou ne-špatnou, než jakákoliv, do který si chodí honit triko kávosnobi a kde obsluha do toho kafe div neplive

    NOLONGERTHERE: výzdoba, coffee breaková místnost atd. tam jsou už dýl než rok. navíc nadprůměr podle mě a pro mě spolu s mojeočimojeoči! interiérem rozhodně nedávají důvod k pěti lístečkům z pěti a mňam awardu...
    samozřejmě nesoudím scuk z jediný zkušenosti, já jsem v nějaký kavárně nebo restauraci posledních 5, 6 let průměrně 2x denně a ve velký části se ty podniky se scukem překrývají... soudím i dle lidí, co ze scuku znám osobně, mám dojem, že to jsou obyčejný lidi, co se z módy pasovali do rolí gurmánů, ehm, pardon, gourmetů, v jakýmkoliv odvětví (kafe, víno, hovězí stejk i pizza, všemu rozumim) a bez jakejchkoliv reálnejch podkladů nebo vzdělání a bez hodnocení v kontextu (výše uvedené) mrskaj pochybný recenze...

    (tak, aspoň to tu žije)
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    AHASVER: Inu, posledni recenze na Scuku je ze zari 2011, takze to chce brat s ohledem na to a nezatracovat hned vsechno:) To to leto/podzim jsem tam byla taky a byla jseme nadsena, jak to vypada o rok pozdeji, nevim.
    Jinak ta vyzdoba mi taky a vzhled listku mi taky nesedi , ale kava, dezerty i obsluha rozhodne nadprumer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam