Me letosni 007 trochu zklamala, ale to bylo taky tim, ze matrix nasadil latku celkem vysoko. Teda az do Horomeric se mi to libilo, lehke a vcelku pekne sifry, presun prirodou byl taky fajn. Ale vzhledem k tomu, ze jsme do Horomeric dorazili az za tmy a byla celkem kosa, tak jsme se tam pekne zasekli a ztratili jakoukoliv motivaci. IMHO pekna sifra na zacatek, kdy lidi maji energii a nevadi jim se rozdelit a obehnout to, ale dat tuhle sifru za ten pochod a na konec druhy urovne, kde je predpoklad, ze vetsina tymu tam dorazi unavena za tmy (a zimy), to se moc nepovedlo. Nemeli jsme vubec chut se rozdelovat na jednotlivce, meli jsme celkem co delat, abychom ty papiry nasli v peti lidech... A reseni taky nebylo zrovna jednoznacne.
Taky jsem cekal nejake "zabavne vlozky" a ruzna zpestreni (napr. vyuziti obleku, ktery nakonec pouzilo jen 6 tymu), ale to bylo asi az na konci...
Ale co, libilo se mi to, dekuju organizatorum (btw je tu nekdo z nich? ;) a drzim jim palce, at vyuziji nove zkusenosti a vyladi dalsi rocnik :)