• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMPASBedna, Tmou, Matrix a ostatní šifrovací hry
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    my se k petce dostali pet minut pred jedenactou :) ale nechapu ji ani po precteni autorskeho reseni... ale na projiti to tentokrat taky stacilo.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Prošli, i když pětkou jsme se teda neprokousali a po cca dvouhodinovém boji jsme ji vzdali s tím, že všichni ji snad nedají. Naštěstí jsme se nespletli. :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    toz co rikate na kvalifikaci na povercivou tmou? :) prosli jste?
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    aktualne mame volno v tymu na sobotni SVICKY, kdyby se chtel nekdo zucastnit. ozvete se....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MATEJCIK: my!! :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MATEJCIK: My jako již tradičně ano.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    tak schválně, kdo jdete na Poškole? :e)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    hm, mě taky přepadnul bacil a na matrix půjdu jestli vůbec tak jen na začátek.... :o( kurňa, tak jsem se těšil....
    MARKETAA
    MARKETAA --- ---
    nejspíš jsem to přivolala přečtením posledních příspěvků ale taky nám jeden člen odpadl.. ozvěte se kdyžtak někdo, kdo nemáte s kým jít.)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jak tak koukám i na diskusní fórum, tenhle problém má vícero týmů. U nás doufám klid.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    odpadli nam nejaci hraci z tymu na sobotni Matrix...tak kdyby se nekomu chtelo k nam pridat, budeme radi.....jsme velmi nenarocni ;) tym Ovce na balkone
    IDLE
    IDLE --- ---
    Asi si k tomu budeme muset sednout nějak v klidu :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jak vam jde vstupni test? ja do toho koukam v praci, nejradeji bych se soustredila jen nanej
    IDLE
    IDLE --- ---
    Ta paralelnost je zajímavá a rozhodně je fajn mít víc možností, čemu se věnovat, a nekysnout na jedné jediné šifře. Na druhou stranu to ale vyžaduje organizačně schopného člověka, aspoň jednoho v týmu. A my jsme bohužel všichni spíš "autisti".
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    FRONEMA: taky zase jdeme na Matrix, krome prvniho rocniku jsme byli pokazde :o) Matrix mame dost radi pro jeho paralelnost a dost casto originalitu ve strukture hry.
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    IDLE: sudoku je moje nejoblibenejsi, hned jsem se do nej pustila :). no taky me pekne napalilo....ale aspon jsem na to prisla sama.
    IDLE
    IDLE --- ---
    INUSHKA: Já se hrdě hlásím těm, kteří se s chutí vrhli na Sudoku a teprv dodatečně zjistili, co a jak :) Ale co, hlavně že ho máme. Naopak mě mrzí domino, kde jsme byli na dobré cestě, ale nějak se nám podařilo vyloučit všechny varianty jako vedoucí ke sporu.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    IDLE: My skončili 61., což je na naše poměry nad očekávání dorý výsledek. Ale Mlhu a Sudoku si budu vyčítat ještě dlouho :-D
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak dobrý, tipovali jsme se na 25. místo a skončili 24., já bych to považovala za slušný výsledek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam