INUSHKA: ale ježišmarja, to neměl bejt žádnej útok na tebe nebo na tvůj tým. nebo máš pocit, že se nějak strefuju do průměrných? to vůbec, naopak se strefuju do Tmy.
tedy přesněji, vyjadřuji své preference a údiv nad tím, že se zjevně tolik liší od šifrovačkového mainstreamu (existuje-li vůbec něco takového). Tmou považuju za špatně vyvážený kompromis mezi Psem Putidem a Bednou (ano, vím, že Tmou je starší než obě zmíněné) a je pro mě je absurdní představa, že někdo, kdo na Tmou už někdy byl, tam půjde dobrovolně znovu - obzvlášť když je to jen tak bez toho speciálního druhu odhodlání "splníme úkol nebo zemřeme při pokusu".
samozřejmě, pokračující popularita Tmou (a třeba i skutečnost, že to je poslední velká šifrovačka s kvalifikací) ukazuje, že takových lidí je spousta
kdybys to ukončila "jsme víceméně průměrný tým" a nedodávala tam to o tom že hlavně zúčastnit se, ani bych neceknul ;e)
YAWGMOTH: na ťikťaky vzpomínám s láskou dodnes, pak jsem půl roku nemohl tictac ani cejtit a stejně jsme tam vytimeoutovali a počkali si na tištěný zadání.
na jedenáctce jsem jen testoval a pasta se mi vyhnula, takže bohužel vím jen to, že je to nechvalně proslulá šifra :e)) zlatý Matrixácký prasečí nohy.