• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMPASBedna, Tmou, Matrix a ostatní šifrovací hry
    IDLE
    IDLE --- ---
    MATEJCIK: No, brutální sice podmínkami (počasí, bez nápovědních berliček a podobně), ale na druhou stranu mi obvykle přišlo, že ty šifry jsou naopak vcelku louskatelné. A je to výzva. :)
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    já se divím, že takovéhle "víceméně průměrné" týmy se hrnou zrovna na Tmou, která je široko daleko největší brutalita ;e)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Máme volné místo v týmu na TMOU, kamarád jede na poslední chvíli na konferenci. Nechcete se někdo přidat?
    Jsme víceméně průměrný tým, naším cílem není dojít, ale zúčastnit se :-D
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    máme jedno místo v týmu na Lhotu (6.října), neměl byste někdo chuť se přidat?
    LTXIV - Pravidla
    http://14.lhotatrophy.net/Home/Rules

MAOREN
    MAOREN --- ---
    Z trochu jiného soudku, ale mohlo by zaujmout:

MACHINERIA 2012

Už od počátku automobilového rozvoje lákaly rychlé samohyby mnohé pochybné existence, závodníky, mechniky, zloděje. V Praze se schyluje k střetu těch nejlepších zlodějů aut. Ve hře je pohádková odměna a stovky krásných vozů. Že autům nerozumíte, a řídit neumíte? To nevadí, více než o auta jde v téhle hře o potkávání nových lidí a neobvyklé zážitky uprostřed našeho velkoměsta.

Staňte se členem jedné z 6 garáží v podzimní hře Machineria, která od 8. do 18. října promění město na džungli a běžný život na zběsilý závod...

Pokud se chceš přidat, čti dále a rozhodneš-li se hrát, nezapomeň se registrovat do 5. října na machineria.podsveti.cz
    FARIN
    FARIN --- ---
    KEPLIK: diky
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    FARIN
    FARIN --- ---
    jak uz to tak byva, tak se mi na Bednu sesli do tymu je 4 clenova.
    Tazke pokud nekdo nemate jeste tym je tu moznost se pripojit.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    jo, já jsem měl pocit, že už někdo na nyxu sháněl :e) tak taky nabízím, nechcete někdo na matrix s námi do Pomocné školy? bereme jednoho až dva člověky
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    my nakonec po peripetiich tym naplnili, ale mame letos hodne novacku a siframi neposkvrnenych lidi, tak jsem zvedav... kazdopdne se tesim :)
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    my taky sháníme čtvrtýho, kdyby vás jako bylo hodně zájemců.
    případně sraz na startu a hledejte tým "5 vteřin" :e)

jéžiš mně se ale tak strašně nechce vstávat zítra na to
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    INUSHKA: Souhlas. Sifry pekne.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    My jsme prošli a k pětce jsme se ani nedostali. U čtyřky jsme byli krůček od řešení, ale prostě nám to neseplo. Naštěstí jsme měli dobré časy u předchozích úrovní. Celkově se mi šifry letos hodně líbily a už se těším na samotnou hru :-)
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    My to tentokrat dali cele nejak kolem desate. Akorat se pak nekteri bali, ze to treba nemusi stacit. :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    KEJKLIR: Já to i chápu a měli jsme tam spoustu správných postřehů, ale ten správný nápad prostě nepřišel.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    my se k petce dostali pet minut pred jedenactou :) ale nechapu ji ani po precteni autorskeho reseni... ale na projiti to tentokrat taky stacilo.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Prošli, i když pětkou jsme se teda neprokousali a po cca dvouhodinovém boji jsme ji vzdali s tím, že všichni ji snad nedají. Naštěstí jsme se nespletli. :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    toz co rikate na kvalifikaci na povercivou tmou? :) prosli jste?
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    aktualne mame volno v tymu na sobotni SVICKY, kdyby se chtel nekdo zucastnit. ozvete se....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MATEJCIK: my!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam