• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANSHIATSU - japonské umění masáže

Shiatsu považuji za

24 hlasy od 17 respondentů

Jaké máte zkušennosti se Shiatsu?

77 hlasy od 77 respondentů

Shiatsu se nachází někde na půli cesty mezi masáží a léčebnou metodou. Vyvinulo se v Japonsku ze základů čínské tlakové masáže, na rozdíl od ní však klade větší důraz na práci s energetickými drahami – meridiány. Teoretický základ je postaven na tradiční čínské medicíně. Praktické ošetření se provádí přes oblečení, používá tlakových masážních technik, protahování a pasivních cviků, tlaku na akupresurní body, pracuje s meridiány vnitřních orgánů. Zdravotní účinek ošetření spočívá ve vyrovnávání plných a prázdných míst v těle i v meridiánech, čímž se obnovuje rovnováha vnitřního prostředí, a tím i posiluje celková imunita, zdraví fyzické i vyrovnanost duševní.
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    LODBROG: Té první poznámce nerozumím a nevím, co máš furt proti ženským. Nestačí ti, že se je snažíš využívat? Proč jim nádavkem eště vnucuješ svůj podivný způsob vidění lásky?

SLAUGHTER: Malej parchant si přihřívá polífčičku, což?
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LODBROG: těší mě, že se na něčem shodneme :-)...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REVAN: My JSME zamilovaný do šiacu :)
    Ale řekni nějaký ženský, že je to "tím Valentýským způsobem", a umlátí tě deštníkem
    (v ženském pojetí je "láska" pouze takovéto mezi mužem a ženou ;)

SLAUGHTER: Normálně bych s Tebou nesouhlasil, ale na tomhle něco bude :D
    REVAN
    REVAN --- ---
    BRANA: tak samozřejmě, že kočička to umí lépe než já, tam se musím sklonit ;-))
    REVAN
    REVAN --- ---
    He, :-) dobrý. Hlavně že za to nemůžu já ;-))

Se termín nelíbil, že to bylo na Valentýna? To je tady tolik zamilovaných, co nemohli přijít? ;-)) Ste se někdo nemoh zamilovat do shiatsu :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: že tě ústa nebolí...
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Já mám svědomí čisté jako lilie, ale ty se tu oháníš s pistolí a snažíš se násilím domoci svého..
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: vidíš co máš všechno na svědomí?!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Možná tvoje pravda. Ale ta se, koukám, zcela liší od té mojí.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: vtipné to možná není, ale je to pravda.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: To vůbec nebylo vtipné. Ztrácíš svůj pracně nabytý bod.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: dost možná... Ale pro mě!
    BRANA
    BRANA --- ---
    REVANE můj milý, teď bych potřebovala tvé "kočičí tlapky" ;). Ale je pravda, že kočicí masáž mám každý den a hlavně večer.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: kdo dojde k začátku diskuze bude vědět že za všechno můžes ty! Hlavně za ten termín!
    A k tvé otázce: předminulou neděli.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: A ty můžeš za to, že si běžní a spořádaní nyxáci budou muset číst takové strašlivosti, místo toho, aby se dozvěděli něco o shiatsu.
    A vůbec, kdys naposledy někomu dával shiatsu, což? Já například včera večer!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: a za to taky můžeš!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Tos posr..!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: a navíc ti nenechám ni poslední slovo!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Dobrá, tentokrát jsi zvítězil. Ale budu praktikovati o 106 a příště už si na mě nepřijdeš!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: zase se díváš do zrcadla?
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Myslím si o tobě to nejhorší, co si o tobě vůbec mohu myslet, ty nehodné ídéčko!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam