• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANSHIATSU - japonské umění masáže
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    REVAN: diky
    REVAN
    REVAN --- ---
    Peter Deadman - A Manual Of Acupuncture Points
    tady na té adrese je zcela funkční. Poloha bodů je výborně zpracována a popsána. Nevím, co doporučit více.
    http://allfreedownloadlinks.com/audiobooks/a-manual-of-acupuncture-peter-deadman/
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    REVAN: OK jestli neco najdes tak se ozvi.Angl. neva.Bydlim v australii takze slecnu s nakreslenejma miridianama si asi neobjednam :)
    LILY
    LILY --- ---
    KOKES: No mě zrovna tahle technika moc nezaujala, takže toho bych se vůbec nebála. Zato chození po lidech mám docela ráda už z doby, kdy jsem chvíli chodila na kontaktní improvizaci.
    KOKES
    KOKES --- ---
    LILY: já vím, pěstí do břicha, žejo:-) Když jsi teď čerstvě proškolená..
    LILY
    LILY --- ---
    KOKES: ..ti klidně nějaké dráhy ukážu. :)
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: No já myslela, že ho nalákám, ať si ji taky koupí.
    Nevěděla jsem, že "sosnout" znamená oskenovat. Já su holt ze staré školy..
    KOKES
    KOKES --- ---
    REVAN: škoda, kdyby slečna mohla přijít a nějaký dráhy ukázat..:-D
    REVAN
    REVAN --- ---
    LILY: Tu slečnu mu ale neoskenuju :))

Slečna je prostorový model akupunkturních drah, oskenovat nejde :), dá se objednat v Buď-Fitu.
    LILY
    LILY --- ---
    FRANCIMOR: Revan má takovou slečnu, která má na sobě nakreslené meridiány i body, esi se nemýlím..
    REVAN
    REVAN --- ---
    FRANCIMOR: a Deadmana znáš? A Manual of Acupuncture?
    není to velká mapa, ale manuál v pdfkách o drahách a bodech s mapama k jednotlivým drahám. Je to tedy v angličtině, jestli neva.

někdo to nedávno linkoval do audítka o TČM - co ale dost va, že ten odkaz není funkční, resp. soubory jsou tam nějak chybně zazipovány a při rozbalování to hází chyby a nefunguje to. Našel jsem jiný link a zkouším to sosnout z něj. Až dososám a odzkouším, tak dám vědět.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REVAN: Tělo se dá zničit čímkoli, když to děláš "správně" :)
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: No tou pěstí teda jo. :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    nevite kde se da sosnout naka podrobnejsi mapa bodu a miridianu v slusnem rozliseni?
    REVAN
    REVAN --- ---
    LILY: jo, to muselo být pěkné ..., to jo ...... :) vidím, že jste již pronikli k jádru věci :))
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: Tentokrát jsme si prohlíželi břicho, dávali si do něj pěstí, plazili na sebe vzájemně jazyky a paxme po sobě chodili.
    Jo a eště jsme dělali Masunagovy dráhy Srdce, Ochránce srdce, Žaludek a Slezinu.
    Pěkné to bylo. :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    REVAN: konečně:-D
    REVAN
    REVAN --- ---
    LILY: a jak bylo na shiatsu, nebo spíš, co jste probírali zajímavého tentokrát?
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: Tak já už budu zase hodná, no. :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    LILY: ale klid, řekla jsi to jako nevýznamný vtip, když sis pochroumala koleno a já jsem si to zapamatoval, protože to nasedalo na můj názor na Astangu. Víc v tom není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam