GEGI: Ja tohle psani seminarek pres noc praktikuju uplne bezne...ver mi, ze to jde,) 120 strankovou bakalarku jsem nabouchala za tyden pred dead-linem. Na zapocty se zacinam ucit ve tri v noci, na zkousky se ucim jeden den do rana a pak bezim na zkousku. Stoji to tedy vzdycky kybl nervu...ale proste nejsem schopna se dokopat driv (budu klidne tyden drepet doma a predstirat, ze se ucim...ale budu delat cokoliv jineho nez to, co mam,)...kor u seminarek - kdyz mam milion podkladu, ale zadani je moc imaginarni...potrebovala bych nejaky plan krucek po krucku, ted nez si sesumiruju, jak vlastne chci, aby ta prace vypadala...ale paradox je, ze kdyz uz se konecne dokopu, mam ji pak hotovou treba za blby dve hodky a psychicky se na ni pripravuju veky lol)...samotnou me to odkladani na posledni chvili stve, ale opet ten paradox, ze jsem se treba driv na zkousku drtila tyden a vytahla si treba jednu otazku ze tri, co jsem necetla...a ted vsechno davam v pohode...no dokud mi to prochazi, nevidim duvod menit svuj pristup...