za sebe musim na 6. dil rict: KONECNE!
takhle si predstavuju Whedonuv Dollhouse, ktery prave zacal a zvolna nabira raketovou rychlost. napinavy dej (asi uplne poprve), zabavne dialogy, konecne hlasky (hlavne prvnich dvacet minut, krasne slovni hricky, dialog mezi Ballardem a tim milionarem bezvadny), vedlejsi linie, ktere se protnou a pro me osobne prekvapive zvraty - ok, vedel jsem, ze se asi neco stane, ale neodhadl bych, ze tohle
zacina se mi tam fakt libit Olivia Williams/Adelle DeWitt a Harry Lennix/Boyd Langton. Tahmoh Penikett/Paul Ballard je muj oblibenec uz od zacatku BSG
akcni scena me neuveritelne bavila. hlavne, kdyz se vytahli z te kuchyne ven, do zadni ulicky. Ballard spolehal na silu a sel na ni s tim kickboxem z jednicky (cool), Echo mu to vracela kung-fu-nebo-nevim-cim-ale-bylo-to-kurevsky-rychle a diky tomu mezi nimi byl skvely kontrast. kdyz sebou navzajem triskaly o to auto a zase vyskakovaly na nohy jako v Rockym, byl jsem vylozene nadseny
jsem rad, ze to zacina vypadat nadejne, ze to Whedon nepohrbil, ale jestli za tou bezkrevnosti predchozich peti dilu vazne jsou nejake zasahy od Foxu, zacnu verit tem drbum, ze na tom studiu je neco dabelskeho