SANSCULLOT: byli jsme na jednom vetsim a to v tom bunolu .. jinak jedna mala nejaky mistnaci z valencie .. jinak o nicem jinym nejak moc nevime .. kluci jsou ve valencii a tam se toho moc nedeje , ja jezdim obcas do barcelony .. tady je to stejne na prd v zime stejne jako doma s tema mejdanama .. opan air je open air ..
ATARKA: jinak me je jasny ze hnat lidi z cech do spanelska 2500km a udelat mejdam v pousti je blbost .. to je mi jasny taky .. :))) chtelo by to vodu , more,jezero nebo prinejhorsim nejaky pekny misto u reky ..na dovolenou sem stejne nikdo na tejden nepojede , to by byla pekna hloupost ... a more si uzije taky ne :)))
kazdopadne co mi tak rikali vcera je to celkem s tim teknivalem takovi ze moc asi ne , prej .. vetsi party v pohode ale teknival by asi mozna neprosel .. mezi tou val. a mad. jsou prej pilicajti v pohode , proto jsem to taky psal ..
N_I: to mas pravdu no .. to byla myslenka dobra ... ale jak se tak divam hodne lidi chce jet letos do spanelska , tak proc tu neco neudelat .. na nejaky frantiky se muzu vysrat ... kdyz to udelame jenom mi cesi ..
jestli nekdo vi o nejakym fleku u more kde se to da udelat .. nemusi bejt ani teknival ne .. proste dobra party ..
ja jen cekam az jsem dorazej kamosi s bednama a neco tu urcite delat budem .. tak kdyz jsem nekdo pojede taky se zvukem , muzem to dat dohromady .. ted je jeste spoustu casu .. leto je za pul roku ..
my do cech urcite driv nez na podzim nepojedem :)))