• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOLACZEGEspañatekk?-aneb co v anketě nebylo
    o planech delat party na Pyrenejském poloostrově
    rozbalit záhlaví
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LUKASZ: no tak já se tam pojedu plácat tak na měsíc minimálně,když to šefik pochopí,takže já se u moooře vyválim dostatečně, teda doufám,že na jihu je to mnohem lepčejší i dkyž lézt po skalách k atlantiku a pozorovat západ slunce nad vyřazenou atomovkou nebo co to bylo zač,to taky má svoje kouzlo .)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    LUKASZ: no po novym roce probihal jeste after na Santafe... jeste kolem 13tyho to tam prej jelo... pak taky Portugalsko... bavime se prece jen o celem pyr. poloostrove :)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    SANSCULLOT: byli jsme na jednom vetsim a to v tom bunolu .. jinak jedna mala nejaky mistnaci z valencie .. jinak o nicem jinym nejak moc nevime .. kluci jsou ve valencii a tam se toho moc nedeje , ja jezdim obcas do barcelony .. tady je to stejne na prd v zime stejne jako doma s tema mejdanama .. opan air je open air ..

ATARKA: jinak me je jasny ze hnat lidi z cech do spanelska 2500km a udelat mejdam v pousti je blbost .. to je mi jasny taky .. :))) chtelo by to vodu , more,jezero nebo prinejhorsim nejaky pekny misto u reky ..na dovolenou sem stejne nikdo na tejden nepojede , to by byla pekna hloupost ... a more si uzije taky ne :)))

kazdopadne co mi tak rikali vcera je to celkem s tim teknivalem takovi ze moc asi ne , prej .. vetsi party v pohode ale teknival by asi mozna neprosel .. mezi tou val. a mad. jsou prej pilicajti v pohode , proto jsem to taky psal ..

N_I: to mas pravdu no .. to byla myslenka dobra ... ale jak se tak divam hodne lidi chce jet letos do spanelska , tak proc tu neco neudelat .. na nejaky frantiky se muzu vysrat ... kdyz to udelame jenom mi cesi ..

jestli nekdo vi o nejakym fleku u more kde se to da udelat .. nemusi bejt ani teknival ne .. proste dobra party ..

ja jen cekam az jsem dorazej kamosi s bednama a neco tu urcite delat budem .. tak kdyz jsem nekdo pojede taky se zvukem , muzem to dat dohromady .. ted je jeste spoustu casu .. leto je za pul roku ..

my do cech urcite driv nez na podzim nepojedem :)))

BLANA
    BLANA --- ---
    N_I:
    SANSCULLOT:
    no jooo, ale to by potom chtelo o tech mejdanech vedet...
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jj, navic se tam letos v zime s vetsima mejdanama doslova roztrh pytel... jestli Melda s Bendousem jezdej na vsechny, tak uz toho podle mne musej mit plny kecky :)
    N_I
    N_I --- ---
    docela dobrej zamer byl udelat teknival v bulharsku rumunsku nebo ukrajine..podle me...ale ve spainu je to jako nosit drivi do lesa..myslim ze i frantiku uz tam maj dost..:]
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SANSCULLOT: no spíš sem to teda měla napsat zkráceně,že mě o žádný techno nejde,klidně vynechám .) jak stárnu,tak si jedinou dovolenou za celej rok představuju už trochu jinak ...
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ATARKA: tak tenhle model pak lze aplikovat na vsechny smery, v lete je vedro v Cechach, ve Spanelsku, v Bulharsku, na Ukrajine... a nakonec muzem zustat doma naporad:)
    a na konci srpna uz takovy vedro neni...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    no já pojedu na dovču a ne na techno,preferuju moře,olivový háje a mojito v ruce a ne vedro k padnutí,všude prach a písek,to si ty fidlátka můžem rozbalit tady za humny a nemusí se kvůli tomu jezdit do španělska .) ...do madridu jedem na chvilku asi někdy v květnu,takže si středozemí užiju tak jako tak
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    LIBRARY: spanelsky neumim :)) ucim se ale mam prekladatelku :)))

tak jsem zatim mluvil s tem od okatek a rikali ze mezi madridem a valencii by to slo .. tam jsou fizlove v pohode a nejdou po tom moc ..

jinde ze uz po tom jdou ..

ale jestli nekdo o necem vite .. ???

jinak se budu jeste ptat .. zatim je casu dost ..

FEEX
    FEEX --- ---
    treba ten no mipanas byl tady http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=lleida&sll=37.0625,-95.677068&sspn=31.371289,79.101563&ie=UTF8&ll=41.296381,0.029526&spn=0.116073,0.30899&t=h&z=12
    MACEK
    MACEK --- ---
    LUKASZ: Urcite se zkus zeptat. To by bylo moc fajn :)
    BLANA
    BLANA --- ---
    ty jo decka, tak to zacina vypadat slibne, ze by se treba i neco mohlo udit... kazdopadne davejte vedet, vylet do spanel letos planuju, tak vsecky info dobry!
    LIBRARY
    LIBRARY --- ---
    LUKASZ: dobrej napad, za zeptani nic nedas, zvlast pokud umis dostatecne spanish, coz se zda ze jo;-)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    zitra jdu za znamejma .. tak se jich zepta jak moc tu videj realne nejakej technival .. jestli to jde a kde .. jsou to mistnaci z barcelony tak budou vedet .. okatek a pak anglani manic .. tak za zeptani nic nedam .. ty zrovna delali ten silvestr v bunolu :))
    s tou pokutkou to neni prdel no znamej dostal tech 9000e .. policajti chteli zabavovat aparat .. prudili ale taky to bylo hned kousek u dalnice .. hned vedle ty vesnicky .. a v cely ty tovarne .. zrovna maly to nebylo .. tak mozna ze i pro to .. ale treba nekde na jihu nebi nekde dal od civilizace by to proslo .. nevim no zitra se zeptam a dam vedet .. treba by do toho sli taky a tim by to bylo lehci si myslim ne
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    jak to tady tak ctu tak by to nebylo marny .. jsem ted v barcelone tak se muzu zeptat par lidi jestli o necem nevedi .. nejakej dobrej flek s koupanim ...
    FEEX
    FEEX --- ---
    ATARKA: ja to myslel vseobecne ;)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FEEX: jaký turismo oblasti ? .) myslim že mě znáš dost dobře na to,aby si věděl,že nějaký turist centra mě neberou,že hledáme klidně i samotu,že si zaparkujem klidně i u kompostu,že .)...jako jediný turist centrum,který sme dali bylo cannes,nice a monte carlo,že jo,sme to projeli,já si zanadával,že to maj všechno dimenzovaný pro auto do vejšky 2.2 a jeli sme dál .),,,sem se tam asi pětkrát otáčela,zabral vdycky celou silnici,pak sem couvala,páč sem se tam envešla na šířku,no vtipný to bylo a pak filip pochcal v monte carlu hotel pod dozorem průmyslový kamery,tak sme radši rychle vypadli .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MEY: tjn,takový francouzsko-italský město...
    MEY
    MEY --- ---
    JUASINHA: nejvíc mi tam přišlo klasicky frantíků a italů.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    PHRASE: hele já tam strávila dohromady skoro rok a fakt bída...psytrance a dnb to jo,ale jinak nic....
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    JUASINHA: ale yase sila oceanu ma takz neco do sebe! tak si holt vezmes vic vrstev.
    kamoska byla v portugalsku delsi dobu a narazila jen na psycka, je pravda, ze byla zasita v malej vise, ale stejne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam