B_KOMPLEX: ne tohle pobodani bylo 3 tydny pred letosnim equinoxem a presne 2 dny po tom co Vanessa (
http://www.partyvibe.com/forums/members/vanessadaaluz.html) tomu typovi osobne vyhrozovala, protoze si dovolil souhlasit s vysadbou stromu!
ad fasismus: Svoboda jednotlivce konci tam, kde zacina svoboda dalsiho jedince. Loni po dragonu se cele Cigarrones seslo a vsichni do jednoho souhlasili s tim, ze letos bude 'year off', byl jsem osobne pritomen, takze jsem byl svedkem, ze pro toto hlasoval Alex, Meot, Vanessa, Marca i Andy Wallace. Ovsem jak letosnik rocnik ukazal, lhali. Lhali svym sousedum, stejne jako jim slibovali poslednich 6 let, ze ten pristi rocnik bude lepe zorganizovany. Primarni cil Dragonu je zfetovat se...tedy abych to uvedl na pravou miru, prodat drogy. Podivej se cim, se lidi, kteri vlastni pozemky a kteri jsou pro DrugOn zivi. Nice Nick (nebo taky Nick the Chip) dealer MDMA a kokainu. Meot, front man Absolut Pantz a AguaLibre je pestitel marihuany a dealer kokainu a takhle bych mohl pokracovat. To ze nic o pozadi tohoto festivalu nevis, te omlouva, ale prosim odpusd si sve soudy typu '
lokalnim zaprdencum'
Jak uz jsem psal, tezko se hleda spolecna rec s nekym, kdo se te snazi fyzicky zlikvidovat v zajmu 'svobodneho' festivalu. Mozna sem prijed a zij tu v udoli par let, at si udelas vlastni obrazek. Moje zkusenost po vice nez 4 letech, co tu ziji dost pripomina komunisticke manyry - 'kdo neni pro festival, je proti nemu'