Lidi ja jsem tak spokojenej, vypraskali jsme ty čuramedány vozící splašky pro prasata po Praze (eurest nebo dora gastro nebo jak si vlastne ted rikaj) a najali si mensi firmicku, ktera vaří. Kuchare to bavi, clovek muze pripominkovat, davat navrhy na zlepseni nebo nova jidla, ceny odpovidaji (nedotovana cena do 100 Kč za obed, pricemz tato plna palba nabizi dezert, polevku, hlavni jidlo, pivo/limo/birel.. Vse az na pitivo domaci), porce doslova monstrozni a obcas musime kuchare krotit, ze 6 domacich houskovych knedliku velikosti sloniho ucha s litrem koprovky a zadni nohou kravy opravdu nesnime :) Na prani zdarma zbytky zabaleny s sebou, moznost cely den koupit si svaciny (ruzne bagetky, rohliky, housky, pernik nebo babovka, opet vse domaci a chutne, zadne sracky od krokodyla nebo majonezovy chlebicek s bramborovym salatem).
Obcas se seknou, ale sem asi moc neprispeju, protoze furt jim lepe, nez v prumerne hospode.. Pripadne vlastne muzu nekdy nahodit nejake fotky pro pripadnou inspiraci na tu nápravu zločinů. A uz to trva nekolik mesicu, tak doufame, ze se to udrzi, furt reagujem a davame nejake podnety co je dobre a co ne.