• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PEPAZDEPA: uz obcas zvlada:)ale stalo to hodne nervu a oslizlejch rukou...ja mu naferovku strcila prst do krku,abych ten hnus vylovila - a to se mu sakra eklovalo:) normalne ma venku pohodicku..uziva si,takze kdyz panicka najednou zvedne hlas, capne ho za fligr a zacne mu stale ho fuj, pust,fuj, pust stourat v puse,tak rozhodne vi, ze se neco deje
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    SARAJ: Teď už jen ho naučit to fuj, aby to pustil, když už to má v hubě. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no, to nahraj... ja si pripadala taky jak magor, porad fuj, jacku fuj, fuj, jacku fuj...jak kolovratek...:)jsem jeste tenkrat resila,ze nejaka dobra duse policila jedy na krysy do parku kam jsme chodili vencit.. jedno stendo to tenkrat odneslo...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SARAJ: tak to si to "fuj" asi nahraju a budu mu to poustet periodicky kyzdou prochazku venku, pac se tam vzdycky chova jako ten vysavac z teletubbies. ale aspon uz ma vsechny ockovani...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: jackous sezral i sklo...musis holt davat bacha, ono se to zlepsi...je to tezky,pac maji ty cumacky u zeme skoro porad-jack nechtel pustit nejaky kus chleba co venku nasel.. takova min 5 min bitva.paceni celisti atp .. parkrat se to opakovalo a ted..tuk tuk..uz je to lepsi..ale je fakt, ze jakmile se k necemu priblizi tak nasleduje hodne ostre FUj a cuknuti voditkem...
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Mně se dnes pes nejdřív pokusil slupnout plastovou tašku, načež přistoupil ke zbytku z včerejšího grilování, kousíčku buřtu s špagátem tak na necelej půlmetr, když jsem ho načapal, dohonil a vytáhnul mu ho, trčelo tak 10 centimetrů, ani ne. :-) Takže bych taky ocenil radu.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    pomoc! eda se dneska malem udusil. zvejkal nakou silonovou puncochu a kdyz jsem na nej krikla fuj! tak mi zacal utikat po celym byte, nacez ji spolknul. rychle jsme mu ji s bratrem vytahli z krku, ale bylo to celkem o fous. uz mi z toho fakt hrabe jak bere do huby kazdou kravinu :-D veterinar nam rikal, ze jezevcici se tim bufetactvim primo vyznacujou, ze to je rasa psa s nejcastejsim vyskytem ciziho telesa ve strevech. mate nakej figl jak ho to odnaucit?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GILLIATT: Držím všechny palce, aby se Vám hafánek uzdravil co nejdřív! ;-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GILLIATT: prilepit kobercovkou k podlaze...:)super,ze se uzdravuje!!!!
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Tak Kubajz rozdejchal operaci snad v pohodě, už chodí a pokouší se rošťačit. Problém je, že by měl být co nejvíce v klidu, rozhodně by například neměl sám skákat na gauč, ale je těžké mu to vysvětlit. Já nevím, by potřeboval nějaké utlumováky snad.)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: ty tlapy!!!

jinak hlasim, ze vcera probehlo rodinne setkani spaget - jack vs. jeho dve segry a matka,ktera mu davala hroznej coud
    fotky az v pondeli:)

SARAJ
    SARAJ --- ---
    GILLIATT: tak drzime palce,at to kubus zvladne!!!!
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DLOUHA_POTVORA: jj o par minut pozdeji jsem to tam nasla .)

GILLIATT: chudinka, drzim vsechny palce
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Tak náš Kubíček je po operaci páteře - vyhřezlá ploténka. Já jsem v zahraničí, pečují o něj rodiče. O víkendu měl bolesti, v úterý byl u veterináře, dostal injekci a léky na bolest, což bohužel nezabralo, takže byl rodičům doporučen jiný doktor a Kuba byl odoperován. Momentálně je na veterině v narkóze. Tak jsem zničená:( , jsem daleko...
    Držte mu palce!
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    WITCHIE: no tady prece :-) [ DLOUHA_POTVORA @ Pejskovééé :o) fšechny fotečky seeem (svých mazlíčků i jiných pejsánků). Vše vítáno :o)) Pobavme se jejich roztomilostí ]
    ty fleky, to ma bejt naky novy slechteni z amériky povidali chovatele. jeho mamka je jeste krasnejsi, to je cokoladova trpaslice s flekama. poprosila jsem nedavno pana chovatele o jeji fotku, tak treba jeste dodam.
    jinak pokud by treba nekdo mel zajem o nakryti nasim borcem, tak az bude dospely, tak vam bude k dispozici :) jen se pry nesmi krizit s jezevciky, kteri jsou taky takhle flekati. nevim proc, genum moc nerozumim.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DLOUHA_POTVORA: na jaky pejsky, nikde nic nevidim, vic fotek! :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DLOUHA_POTVORA: ten je nadherne flekatej, to jsem jeste u jezevce nevidela :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---

tady dve solofotky z odpoledne, zbytek hodim na pejsky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: parada,mne se snad neco zadari nefotit o vikendu,meli bychom jet i s jeho kamoskou ( 4 mesice, maltezacka) k nasim na chalupu - paktuje se tam s berankama

edous je nadhernej:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam