• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GILLIATT: a jak to delate s tim krmenim a vodou?..kdybych nekdy musela neco podobneho resit.....
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    nemůže se sám nažrat ani napít a zvedat hračky, jinak docela v pohodě. No, je to jen pro jeho dobro a na pár dní, než se zahojí rána na zádech.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GILLIATT: a je to tady co...chude,,jak to snasi?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GILLIATT: Chudinka Kubík, chápu že je to potřeba, ale musí mu to být hodně nepříjemný. Vypadá to ale fakt srandovně..;o) Tak hlavně ať se brzy uzdraví!
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    GILLIATT: jeezis, neprevazuje ho to? jako vypada to docela vtipne :)) ale verim ze nic prijemnyho.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    no, tak tady máte jezevčíka s límcem:)




    Kuba dostal límec veliký, protože má dlouhý čumák a všude si dosáhne. To mu pan doktor dal, aby si už nemohl vykousat drén ze zad.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    SARAJ: ne, ne, on má stehy na zádech, no a doktor mu to pootevřel a strčil tam ten drén (a další detaily jsou nechutné:) a přes to má nosit takovej obvazovej obleček, ale nesnese nic.
    Jsou to děsný ňoumové ti psi:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: nejak upravenej..to by nejak slo, takovej pul limec
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: ne jezevčíka límec neeee, vždyť by s tím ryl zem.. :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GILLIATT: jezis to je troubela.. limec?
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Kuba si zas vytáhl drén z rány a pravděpodobně ho sežral. Jinak narozdíl od předchozího pejska, když něco někde žere, tak na něj zařvu FUJ a on to kupodivu pustí.
    Po operaci už Kuba v pohodě chodí - teď jen aby se zahojila pořádně ta rána (od toho tam byl ten drén, že..). Taky odmítá nosit obvazovou košilku a cokoli, vždy to ze sebe okamžitě strhá, když se nikdo nedívá.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: Já jednou Besině taky musela strčit prsty do krku, vypadalo to že sežrala takový ty hodinkový baterky. nakonec jsem je našla (když jsem obrátila celej pokoj vzhůru nohama), potvora je jenom dobře schovala. Ale strach jsem o ni měla teda velikej. No a předevčírem lásky naše vyrabovaly odpadkáč doma. A to ho dáváme do místnosti která se zavírá aby na ten koš nemohly. Buď někdo z nás blbě zavřel nebo se to naučily otevírat. Ale byl to hroznej bordel, mimo jiné třeba roztrhané pytlíky s meltou po celém koberci. Děs a běs. Ale hlavně že holkám nic nebylo :-/ Co se týče běhání venku, fakt je to lepší čím jsou starší, důsledné fuj opravdu zabírá :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PEPAZDEPA: uz obcas zvlada:)ale stalo to hodne nervu a oslizlejch rukou...ja mu naferovku strcila prst do krku,abych ten hnus vylovila - a to se mu sakra eklovalo:) normalne ma venku pohodicku..uziva si,takze kdyz panicka najednou zvedne hlas, capne ho za fligr a zacne mu stale ho fuj, pust,fuj, pust stourat v puse,tak rozhodne vi, ze se neco deje
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    SARAJ: Teď už jen ho naučit to fuj, aby to pustil, když už to má v hubě. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no, to nahraj... ja si pripadala taky jak magor, porad fuj, jacku fuj, fuj, jacku fuj...jak kolovratek...:)jsem jeste tenkrat resila,ze nejaka dobra duse policila jedy na krysy do parku kam jsme chodili vencit.. jedno stendo to tenkrat odneslo...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SARAJ: tak to si to "fuj" asi nahraju a budu mu to poustet periodicky kyzdou prochazku venku, pac se tam vzdycky chova jako ten vysavac z teletubbies. ale aspon uz ma vsechny ockovani...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: jackous sezral i sklo...musis holt davat bacha, ono se to zlepsi...je to tezky,pac maji ty cumacky u zeme skoro porad-jack nechtel pustit nejaky kus chleba co venku nasel.. takova min 5 min bitva.paceni celisti atp .. parkrat se to opakovalo a ted..tuk tuk..uz je to lepsi..ale je fakt, ze jakmile se k necemu priblizi tak nasleduje hodne ostre FUj a cuknuti voditkem...
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Mně se dnes pes nejdřív pokusil slupnout plastovou tašku, načež přistoupil ke zbytku z včerejšího grilování, kousíčku buřtu s špagátem tak na necelej půlmetr, když jsem ho načapal, dohonil a vytáhnul mu ho, trčelo tak 10 centimetrů, ani ne. :-) Takže bych taky ocenil radu.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    pomoc! eda se dneska malem udusil. zvejkal nakou silonovou puncochu a kdyz jsem na nej krikla fuj! tak mi zacal utikat po celym byte, nacez ji spolknul. rychle jsme mu ji s bratrem vytahli z krku, ale bylo to celkem o fous. uz mi z toho fakt hrabe jak bere do huby kazdou kravinu :-D veterinar nam rikal, ze jezevcici se tim bufetactvim primo vyznacujou, ze to je rasa psa s nejcastejsim vyskytem ciziho telesa ve strevech. mate nakej figl jak ho to odnaucit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam