• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    SARAJ: Pejska, Žolíka :-) Když on se moc nechová jako jezevčík, jak má ty prapodivné předky :-), je to největší kamarád, parťák a dokonce je občas i poslušnej. No a je hodně podřízenej, na člověka by se křivě ani nepodíval, natož cokoli jiného. Takže když jsme přinesli domů Aninku, hned se k ní lísal a oblizoval jí, asi mu voní po mlíčku. Možná eště trochu změní názor, až přijde období "pocem, pejsku, malá.." a tahání za uši a šťouchance do očiček, ale zatím je to pohoda.
    A co se týče toho žárlení, tak to jsme řešili asi první dva týdny - najednou tón, kterým jsme se vítali s pejskem, patřil miminku, a nesměl na sedačku, natož do postele, přes den nebylo moc času na hraní.. ale jednak se to časem trochu srovnalo, druhak se mu to manžel vždycky odpoledne po práci snažil vynahrazovat - dlouhé procházky, frisbíčko atd., tak po čase už přestal naklánět hlavinku a nechápavě zoufale hledět :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RHIAN: jezis to je krasny, hele a vy mate fenku bo pejska..ten nas je hroznej dominator,tak se bojim,aby jednou na pripadneho potomka nezarlil..
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Jedno oddané přátelství:

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: yes, u can:))))
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    uaaaah! ukradnuto z ORLY

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    N_I: :)))) a taky tam urcite byla!!!!!!!

    ale pohled pojd uz ven je dokonalej, maji ho snad v genech:)
    N_I
    N_I --- ---
    saraj - lezel v pisku a hrabal tam mys..:)

    foto 1 - běžím tě olíznout
    foto 2 - schovám se ti v křoví
    foto 3 - pojď už ven dyk si to slíbil
    foto 4 - jsem po vycházce pěkně zaprasenej a unavenej
    foto 5 - jsem sice unavenej ale ta myš tam je ti řikám..:)


    SARAJ
    SARAJ --- ---
    N_I: ty jo, paradni fotky, hele od ceho ma ten cumacek?


    Jinak jack vcera neodolal sve zavislosti a behem dne vyskocil na stul a sezral cele baleni PIMS coko susenek... pekne si je rozbalil, vybalil a prival cukru a kofeinu ho totalne rozparadil... nepomohlo skoro nic.. padnul az kolem 2 v noci po okruzni prochazce pres pulku vinohrad a kus vrsovic...cvok
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: super fotečky! :-)
    N_I
    N_I --- ---





    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: to je normos, vojizdeci obdobi ma snad kazdej pejsek,. nas se specializoval na maminky ovce - hlavu, chrtice - hlavu a nohy.. a potom vse co slo.. nejak si tu dominanci musi poresit..takze mi jsem jacka placali jen kdyz se snazil obskocit nas, pac MY jsme kapove,ne on... a kdyz venku haraj fenky, tak holt voditko vsude..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    simvas panickove a panicky, jak jste to resili s kastraci? nasemu prasakovi jeste neni ani pul roku a uz by vojizdel kazdou, tak mame trochu strach, aby nam nekdy treba nezdrhnul na vejlet za fenkama. povelama se tomu asi moc zabranit neda.

    mimochodem, byli jsme s nim o vikendu poprve v lese a byla to moc velka sranda. nejvic ho fascinovalo, jak mohl v potoce zaroven stat ve vode a pit :-) a pak na poli cestou zpatky asi pul hodiny jenom skakal sem a tam ve vysoky trave.
    N_I
    N_I --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: uvidime jak se behem par let pohne - teda ty cesky... chjo
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: Tak hlavně že to není nic vážnýho a že ty vitamínky a spol budou stačit :-) A sulc si určitě Jack nechá líbit, ne? :-D Svalíky má fakt dobrý, je fakt že si ho moc nedovedu představit že by se někde jen v klidu válel (jak to umí naše princezna Besi:-D )
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    tak hlasim, ze vcerejsi navsteva u veta dopadla vcelku ok... jack ma klasicky krivy jezevci nozicky, cesky u kolen lehce posunuty... takze do posledniho steknuti bude brat vitaminy, bastit sulc atp... bylo nam receno, ze je to atlet a honic uzavrenej ve schrance maleho pejska, ze by mu bylo lip jako oharovi:)))dostal pochvalu, ze ma teda pekny svaliky a doporuceni,ktery teda na konci navstevy vet vzdal - aby jsme ho trosku klidnili v tom pohybu... cela sranda - vysetreni, rtg a prasky - stala 3K,ale co by clovek neudelal, ze...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: když chtěla slečna malinkatýho pejsánečka tak si měla pořídit čivavu.. ale nakonec by možná trápila hlady i ji :-/ Jo, vždyť my holkám taky sem tam dáme něco jinýho než granule. A stejně jako Jack, rozhodně nejsou tlustý.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: no vet...taky nechapu, jackovi kupujeme dobry granule, nabuseny zivinama atp,ale stejne dostaval pacholiky, vajicko, zeleninu atp...nutno rict, ze jack je chodici popelnice a sni vsechno,miluje ovoce - nejvic banany, hroznove vino, mandarinky, jablka - zeleninu, chleba atd...:)

    WITCHIE: se obavam, ze je to dalsi slecinka co chtela milinkatyho roztomilyho pejsanecka....tututu..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SARAJ: my mu teda zadny mlecny vyrobky taky nedavame, pac nam bylo receno, ze to nepotrebuje, ze vsechno ma v tech granulich. a chteli jsme ho na to poradne zvyknout. ale jinak teda zamerne psa nekrmit aby nerostl, to je demence no :-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SARAJ: omg. zfackovat, zmlatit do bezvedomi a zavrit na par tejdnu bez zradla do klece, k**va vypatlana. A co bych udelala veterinari si radsi necham pro sebe.
    Doufam ze ji ho driv nebo pozdejc nekdo sebere :/


    SARAJ: tyjo, jak je tohle mozny, jsem nevedela ze se to muze stavat i u malych plemen..
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Cože??? Vet??? Neřeknu kdyby jim poradil ať ho necpou lidským jídlem a pochutinama, ale přeci štěněti dám žrádla co sní, ne? Já Besině až skoro v roce začala dávat granule "na příděl" a rozohodně není tlustá ani veliká. Přeci buď ten pes má dispozice bejt velkej nebo je nemá a to jídlo na to až tak velkej vliv nemá... Ach jo, lidská blbost nezná mezí :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam