• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    ta naše to taky dělala. a po nějaký době jí to omrzelo a bránili jsme se tomu tak, že jsme všechno schovali co šlo...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EVULLE: tak mu zkuste dát jasně najevo, když začne hryzat něco co nemě, že to nesmí. Hodně hlasité a hluboké fuj, případně vytahat za hřbet jak králíka. Ale zkrátka aby ho to postrašilo.
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Bohužel pepř nebo ocet jsme už zkoušeli, když mu to nejede či nevoní, jde prostě hryzat něco jiného-nábytek, deku, pantofle, pelech..přitom hraček či psích dobrot na kousání má spoustu, naposledy si dal framikoin :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EVULLE: U nás zabralo (třeba u koberce, který Besina jako štěně likvidovalal hryzáním pořád) posypat ta místa, kde to hryzala, trochu pepřem - jak to jednou ochtnala, už to neudělala :-)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Nemá někdo radu, jak odnaučit jezevčíka(5 měsíců) vše na co přijde kousat a žrát?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BE_RRY: je to kus chlapa! paradni
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BE_RRY: je krásnej! :-) Má suprově lesklou srst.
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    Cau jezevcikari, hlasim se do klubu a tady Vam ukazuju naseho Vika.)




    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Jee chudínek malej.Tak hlavně že se to lepší.SNad už mu bude líp :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    bylo to hrozny. chudak se nekolikrat z hladu pozvracel, jenom takovyty zaludecni stavy, tak jsem mu dala aspon kus suchyho rohliku. potom usnul a rano me probudilo ze zase zvracel :( ale nasadili jsme kuratko-rejzovou dietu a uz to vypada v poradku (tuk tuk). vcera mi ho ale bylo fakt lito!
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Tak to držim palce aby jsi odolala těm smutnejm očím,páč oni to ty hajzlíci dokonale umí.Já jsem vždycky povolila když na mě takhle zíral a něco jsem mu dala.Doporučuju na průjem místo vody dát vychlazenej heřmánkovej čaj,ale horší je donutit ho to vypít :/
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    aaa pomoc, eda dostal 24 hodinovou dietu, pac ma uz asi tejden prujem a ted furt chodi do kuchyne a vubec nechape, jakto ze nema nic v misce. doufam ze se udrzim mu do zejtra nic nedat, uplne mi to trha srdce... :D
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    to musim souhlasit. Nase Besinka toho umi take hodne, ale jen kdyz se chce. Jsou to palicaci palicaty. :D

    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Můj jezevčík umí spousta povelů.Jako první uměl dát pusinku,pak sedni,lehni umí taky ale na povel hají :D.Pak umí popros a dej pac a když má náladu tak donese míček a umí,, pust míček''.Ještě umí štěkni a mrtvolka (lehne si na záda a dá packy nad hlavu).Udělá to všechno i bez pamlsku ale jak vidí že mám dobrůtku tak to dělá ochotněji :)).ALe pořád je to jezevčík takže když se mu fakt nechce tak s nim nehnu ale většinou poslouchá,rád se předvádí a očividně ho to baví.Takže já osobně si myslim že i jezevčík se toho může hodně naučit.
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    HAMAKA: TO je uličnice :) Vezmi jí už někdy sebou at jí seznámíme s Rickym :)
    HAMAKA
    HAMAKA --- ---
    tady nas novy prirustek do rodiny, omluvte prosim kvalitu :)

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: I jezevčík je schopný se hodně naučit. Naše Besina třeba zvládá sedni lehni jak na slovo, tak jen na pokyn rukou. Ví že když ukážu rukou dlaní k zemi, tak je to lehni a nemusím noc říkat, a když ukážu prstem směrem k zemi, že je to sedni. Pac jsem ji neučila, ale jsem si jistá že to i jezevčík může hravě zvládnout ;o) Jen to chce ze začátku motivaci (pamlsek) a půjde to. Nejdřív to párkrát udělej za něj, jako že si dáš jeho tlapku do ruky, strašně ho pochval a dej mu mlsku, pak ho párkrát trošku popostrč, aby mu docvaklo co chceš, a ve finále už to bude dělat sám, protože ví že něco dobrého dostane. No a za pár dní už bude stačit jen pochvala ;o) Neboj, on to zvládne ;o)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    PROZAC: kdyz ma ten pes alespon nejakou kazen a je ucenlivej, tak ho to bavi taky. a to ze je jezevcik neznamena, ze by se nemohl naucit poslouchat.
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Jezevčíci prý neradi poslouchají a to že tebe baví to že chceš z jezevčíka dělat ovčaka neznamená že to baví toho tvrdohlavýho chudáka :D
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    PROZAC: tak me to zaprvy bavi, zadruhy ten pes se nauci lip poslouchat kdyz ovlada ruzny povely, zadruhy si myslim ze mu to prospiva i z hlediska cviceni premysleni. ale hlavne je to fakt pekna machrovinka ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam