• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    má pěkně modrý oči :)
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    KOMBAJNERKA: omlouvám se za velikost zapomněla jsem to zmenšit
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    Náš král míčků :)
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    TRANQUILITY: jj, vypada jako stahana, ale spokojena mama.) moc hezky vrh!
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    chudinka...byla od nich furt oslintaná:D
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já mám radši už ty dlouhý špagety s dlouhejma nosánkama... btw. moje Dorinka s miminkama, jedna z nich bude i roubíř Zorinka, viz. níže:)))



    N_I
    N_I --- ---
    ty kratky steneci jezevci nosy sou nejvic sweet :]

    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    Ségřino pětiměsíční zvíře:) Dcerunka mé milované Dorinky:)))

    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    SARAJ:
    BESSAYA:

    jinak diky diky.)
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    EVULLE: ¨jj, chce to cas.. my jsme si taky v tomhle ohledu nevedeli rady.. dokonce kdyz byl sam doma, jsme ho s hrackama zabarikadovavali v chodbe, kde na zniceni nebylo takrka nic...a po case ho to pustilo samo - jak vyrostl, prisel na to, jak zdolat prekazky a dostat se do zbytku bytu, ale uz nic nenicil.)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    No fuj, ačkoliv rázné, na něj nějak neplatí..a na nedostatek psích dobrot či hraček si rozhodně stěžovat nemůže.Tak snad se časem uklidní, na druhou stranu si říkám, že po něm v 5 měsících nemůžu chtít zázraky..ale pacičku už dát umí :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    EVULLE: ty jo, good luck, nam prestal cupovat byt cca v roce / gauc, kreslo..obleceni.boty, propisky,prahy,steny...oni se nudi..jestli je ten tvuj stejnej posuk jako ten nas,tak je to nuda a bohuzel fuj etc... nepomohlo
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    EVULLE: u nas zabralo dat mu na zvejkani neco atraktivnejsiho, co mu bude treba i chutnat - pro stenatka se hodne prodavaji ty kalciove blbustky, kosti apod., coz je dobry i na zuby (nejlepsi jsou kalciove botky, pac toho psa bavi rozkousavat postupne vsechny tkanicky a navic muzes dovnitr schovat treba kus masa, coz pro nej bude jeste atraktivnejsi:) taky ho treba bavi zvejkat petlahve, pac ty jeste tak zabavne hlucej (ale bacha, az to rozkousa trochu vic, tak se tam vytvori takovy ostry kousky, takze okamzite sebrat).
    jedinej zpusob, jak ho naucit rozeznavat mezi hrackama a vecma ktery kousat nesmi, je neustale ho okrikovat, je to sice voser, ale casem na to prijde. taky by ty hracky mely bejt jasne rozdilny od beznejch veci, tj. nedat mu na hrani treba nejakej hadr ci tak, potom ti bude porad krast hadry. ale kompletne ho to asi neodnaucis nikdy. treba nejvetsim konickem naseho eduarda je kazdou novou hracku okamzite rozlozit na atomy a boty pred nim musime schovavat, kdykoli zustane doma sam :))
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    ta naše to taky dělala. a po nějaký době jí to omrzelo a bránili jsme se tomu tak, že jsme všechno schovali co šlo...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EVULLE: tak mu zkuste dát jasně najevo, když začne hryzat něco co nemě, že to nesmí. Hodně hlasité a hluboké fuj, případně vytahat za hřbet jak králíka. Ale zkrátka aby ho to postrašilo.
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Bohužel pepř nebo ocet jsme už zkoušeli, když mu to nejede či nevoní, jde prostě hryzat něco jiného-nábytek, deku, pantofle, pelech..přitom hraček či psích dobrot na kousání má spoustu, naposledy si dal framikoin :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EVULLE: U nás zabralo (třeba u koberce, který Besina jako štěně likvidovalal hryzáním pořád) posypat ta místa, kde to hryzala, trochu pepřem - jak to jednou ochtnala, už to neudělala :-)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Nemá někdo radu, jak odnaučit jezevčíka(5 měsíců) vše na co přijde kousat a žrát?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam