MIKINKA: ja nikde svy ucinny metody nevypravim, uz vubec ne po doktorech, protoze mi pomaha kolikrat to, co by mi, podle nich, melo naopak skodit - ale asi to budu preci jen vedet a videt lip /nehlede na to, ze se kolikrat ani neshodnou/
v podstate kdykoli se mi ekzem zhorsi, si davam koupel - sprcha se mi diky vode ani nevyplati:) a v podstate si davam hodne teplou a v zaveru se sprchuju jeste teplejsi - studena me boli - a kdyz vylezu, zabalim se do zupanu a sundam ho treba az za 30min, kdy jsem uplne sucha a namazu se /nekdy se naolejuju jeste ve vane detskym olejickem, ten jeste oplachnu,a by zustal jen film/
nekdy pouziju nejakej z tech oleju, mam jich dost, tak vzdycky po nakym sahnu, ted treba linola fett ölbad
dej vedet, ja solny jeskyne planuju uz vic jak rok, mam je kousek od baraku, ale jeste jsem se tam nebyla podivat ani vyzkouset:) tak dej vedet kdyztak:)
ja mam stribro v tekuty forme a ve flakonu a rany si strikam, je mozny, ze zabira, ale vzhledem k tomu, jak prilezitostne ho pouzivam, to jiste nereknu:)
mne to povidej, od jednoho roku nemam pokoj, az asi na tri roky