BOO: hele protopic pri prvnim pouziti svedi jak cert a je vsechno horky..ale tak po trech dnech si ta kuze zvykne a pak si za par dni hladka jak decka prdelka - ta neopruzela tedy :D
ja kdyz ho mela poprve, tak jsem celou noc nespala - mela jsem to na krku a furt jsem jen skrabala a chodila oplachovat ledovou vodou - fakt peklo! Kvuli tomu jsem na nej pak hrozne zanevrela, ale kdyz mi ho doktor opetovne vnucoval, tak jsem si to nakonec protrpela par dni a pak pri opetovnym pouzivani uz je to ok...pomaha a je zdravejsi nez kdejakej kortikoid
doktor napsal excipial - na oblicej bych to fakt nedala, bych mela vic bedaku nez po te bioderme - nejake jine tipy? nejake kremy delane primo na oblicej a overene atopiky, ze nedelaj mega bordel?!
KEJKA: hele ten elocom, nevim jak ostatni, ale moje zkusenost je asi takova, ze sic rychle zahoji, protoze je dost silnej, ale nedoleci te uplne, zustanou ti tmave flicky nebo tak, takze to je fakt akutak max na dva dny... alespon u mne...navic mi pak uz ani nezabira, coz je u tak silneho leku docela smutne