• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    OUBI
    OUBI --- ---
    DARUMA: antibakterialni gel Cyteal, a pak olej Linolla fett
    WE_RU
    WE_RU --- ---
    DARUMA: přírodní lisovaný olej z bylina spokojenost... :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    OUBI: jj, doplnuju, ze je pojistovnou hrazena zakladni a pak jste udrzovaci kura/rok. Uz jsem tu o tom psala vic, myslim. Vic info na www.prosanum.cz (ted se mi to nechce otevrit, ale melo by to tak byt), nebo posta. Mne to rozhodne pomohlo.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Jaké používáte mýdlo a sprchový gel?
    OUBI
    OUBI --- ---
    5THELEMENT: to jsou vany se slanou vodou a sviti na tebe solarko. Delaj to v kožnim sanatoriu ve štěpánský. Jednou za rok to hradi pojistovna. Ja jsem na ne chodila,ale bohuzel studuju v jinym meste tak to pro me bylo časove dost narocny a proto ten efekt nebyl tak dobrej. Ale pokud mate dost času treba tam chodit 4-5 tydne, tak jen doporucuju..
    5THELEMENT
    5THELEMENT --- ---
    VENIKA: co to jsou tomesy?!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    RETESKA: pokud jsi z Prahy, zkousela jsi tomesy? funguji na bazi more a slunicka, takze by ti zabrat mely.
    WE_RU
    WE_RU --- ---
    výbornej je i pupalkový olej od saloosu.. dá se pít i mazat.. :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    tak jsem si konečně zajela léčit ekzém k moři, a zjistila jsem že to skutečně má cenu jedině tak na tři týdny - já tam byla na 11 dní :( poslední den se mi to začlo opravdu perfektně hojit, pod velkým ložiskem na ruce už jsem měla novou vrstvu kůže a vršek začal slejzat, jak jsem si to máčela ve slané vodě, mazala olivovým olejem a vyhýbala se bazénům jako čert kříži. nicméně - je to málo.
    tak přemýšlím co teď, kromě toho že za rok bezpodmínečně musím jet znova, a ne zas za pět let.
    v každém případě velice doporučuju mazat se olivovým olejem namísto krémů a olejů z drogerky, krásně to voní, je to výživné, a dobře se to vsákne, když tomu dáte chvíli času. jen zrovna na ruce, který jsou u mě problém, je to přes den dost nepraktické, hlavně teda mimo domov a kancl :(
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    Ahoj, chci se s vámi podělit o zkušenost s přípravkem Cytovital.
    Doporučil mi ho kámoš. Dá se koupit jen v některých lékárnách, v některých ani nevědí co to je. Je to přírodní, žádná chemie...
    Cytovital - regenerační krém 50 ml : Lékárna.cz
    http://www.lekarna.cz/cytovital-regeneracni-krem-50ml/
    úplně mi po tom exzém zmizel a už se nevrátil, tak snad to taky někomu z vás pomůže.
    GREGI
    GREGI --- ---
    IBERIA: je tam chlor ale vznika premenou soli pri procesu zvanem elektroliza a tenhle chlor (nevim proc) neni tak spatnej.. asi neni tak velka koncentrace
    OUBI
    OUBI --- ---
    5THELEMENT: Ahoj, jsem tam zrovna nedavno byla. Ekzem me nepalil,bylo to fajn :). Byla jsem tam zatim jen jednou tak naka zmena k lepsimu nebyla znat, ale maj tak 0,5% slanost stejnou, jak v tom středisku pro atopiky ve štěpánský, kde maj ty vany se solarkem. To jsem zkusila minulou zimu,kdyz jsem to mela fakt brutal rozjety a opravdu to pomahalo. Tak si myslim, že i pravidelné plavani v tomto bazenu by mohlo pomoci.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    5THELEMENT: Spíš asi zlepší. Ale je potřeba pozorovat co to udělá, když vyleze. Jestli mu neuškodí následný vyschnutí kůže. V takovým případě co nejdřív natírat něčím mastným nebo hydratačním podle toho, co mu dělá líp.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mě moře dělalo vždycky dobře když jsem byl v něm. Ale jakmile jsem vylezl a na sluníčku osušil, tak jsem myslel, že mám kamenný všechny klouby a znáte to...největší blaho je všechnu tu kůži odrbat do krve. :)))
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    5THELEMENT: chodila jsem s mym atopickym batoletem do slaneho a ve vetsine pripadu se ji ulevilo
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    5THELEMENT: mozna te to bude palit, mne v mori exem palil, nebylo to nic prijemnyho, ale po par dnech se to zlepsilo, myslim, ze slo spis o kombínaci more, slunicko, psychicka pohoda, a taky to nebyl tyden, ale mesic az tri...ach, kde ty stare casy jsou:D
    5THELEMENT
    5THELEMENT --- ---
    IBERIA: tady prave chlor nemaji...cisti to jinak... takze myslis, ze to nezhorsi, ale taky nezlepsi...?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    5THELEMENT: ve vetsine slanych bazenu byva i chlor (nevim jak tady), takze podle me koupani tak nevadi, ale nic moc extra to asi nebude
    5THELEMENT
    5THELEMENT --- ---
    ahoj, mam dotaz. nasla jsem v praze v hloubetine bazen s morskou vodou, nema nekdo zkusenost, ze by ta slana voda mela dobry vliv na ekzem jako napr more?!?!?
    MAKU
    MAKU --- ---
    MEDOULKA: netušim, takovej vcelku obyčejnej. Ale docela rychle mne to začlo znervózňovat (navíc jak to štípalo) - tak jsem mu hostinu překazila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam