TOMINO_I: ten kybl ne :DD ja mel naposled 240g a pouzival dost dlouho, staci i min na test ... zkus taky to bambucke maslo :)
BALAENA: no rekli, ja to vim ze to ma palit, a taky to beru nejak tak jako zdravy paleni :D no kdyz vim ze to prestane do 3 dnu :) jen sem chtel upozornit na ten jev, ze kdyz se do toho hrabe tak se to nasobi to paleni :) na ty vicka ho jinak prave sem tam ucelove pouzivam ... muj problem je spis ze sem se nesmiril nikdy s tim ze bych se mel o neco denne starat, takze resim problem az kdyz je na svete, takze preventivni protopic aby nepalil neprichazi v uvahu :D nekdy nekolik mesicu neresim zadne leky nic, jindy jen jak to prichazi ty problemy tak to osetruju a vyjimecne takhle jak me to letos se vratilo tak se musim soustredit :D ... jinak ... konopi musim rict je z rostlinne rise snad nejlecivejsi vec co sem se kdy setkal, zalezi vsak na vyrobci a forme, nevim jak to mate vyzkousene, jestli muze byt vylozene nesnasenlivost na to konopi samotne, ale vim ze jsou vselijake kremy a kdesi cosi a vsechno se chova dost jinak :) a nejlip me ted osobne prave sedi to napustene v tom bambuckem maslu
no nevim, myslim ze bez nejakeho hokus pokus se zadny ekzematik neobejde :D ja uz toho taky vyzkousel hromady, v ranem detstvi sem to mel vaznejsi nez ted, to uz ani nepamatuju, to resili spis rodice a prave doktorka ... dalsi faktor ale je ze nekdy proste neco mazu mazu a pak me to zacne vadit, a musim zmenit, a za cas znovu (co se tyce kremu na promazavani) ... nevim proc ale nekdy me zacne pocitove vadit konzistence neceho co sem pouzival do te doby rok ... ono popravde doktorka by me asi vynadala kdyby toto cetla :D ta by me rekla at neblbnu a delam co me rika, jet klasiku ... ale uz nejsem maly a nemusim trpet co mi povinne vybrali rodicove s doktorkou, tj. casto nejake lepive srance :D ... uz mi zalezi i na komfortu .. a v tom jsou obrovske rozdily ... nekdy nejake ty lepive drahe kremy funguji dost dobre na samotny ekzem, ale uz jen ten pocit toho mazani timhle ... neni to zadna chutovka :D ... to radeji zkusim nejake blbiny, nakoupim zas tasku nejakych napadu a treba zas natrefim na neco co funguje a je i velmi prijemne :) a ono nikdy to neni uplne prijemne a zaroven i dobre lecive, takze vzdycky bude co hledat a vylepsovat :)