• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mě ekzém zmizel asi taky kvůli tomu, že jsem v práci přestal chodit s kolegama na obědy do hospody. Ty dvě-tři piva každej den mi na to nedělaly dobře.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DARUMA: mam to taky pokud si dam sklenku dve tak jeste ok, ale pokud je to trebas v takovem pocasi jako je ted venku a dam si vic sem pak puntikata jak beruska ...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DARUMA: Může to být reakce na histamin obecně, trochu si to pročti na netu. Prakticky všechen chlast histamin obsahuje:(
    OUBI
    OUBI --- ---
    DARUMA: To urcite..podle me je ekzem trochu problem jater a ledvin. Me se vic zhorsi po pivku nez po vine..a tvrdej alkohol radsi moc nepiju. po nem to je zarucenej nejhorsi.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Je možné, že má na ekzém nepřízniví vliv pití vína? Mám pocit, že když piju víno nebo alkohol obecně, můj ekzém se podstatně zhorší.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Ahoj, píšu jen kvůli doporučení... Na atop.ekzém trpím už několik let a dělá se mi hlavně v oblasti očí. Nic mi na to nezabíralo a hlavně kdykoli jsem si to něčím namazala, tak to děsně pálilo v očích. Narazila jsem na RevitGal a je to pryč. Je to taková mast, má růžový obal. Takže můžu jen doporučit, třeba to někomu pomůže. Ve filtru jsem to nenašla.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    IKSIK: taky mě tenhle (pří)znak trochu zaskočil. Přitom být v situaci Veroniky22 a někdo mi to říkat na ulici, poklepu si na čelo.. :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    No ty vole....fakt to mam. Dennieho-Morganiho rýha jako prase...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    To je vážně zajímavý. Až se dostanu k zrcadlu, tak se musím podívat.
    Každopádně "ruce pradlen" mám od malička. Každej na to čumí a ptá se, jestli jsem se jako malej hrabal ve vápně nebo co.
    Tady je to na poslední stránce. Rýha i ruce.
    http://www.starostlivostodieta.sk/files/6_dil.pdf

    Ale teď nějakým zázrakem už několik měsíců nemám po ekzému ani stopy. Možná je to tím, že když se jdu hrabat v nějakým motoru nebo něco dělám s vápnem/cementem, tak si beru nitrilové rukavice. :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TERRYNKA: díky ten google zná fakt všechno :oD
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Jmenuje se to Dennieho-Morganiho rýha a google prozradil, že se to opravdu pojí s ekzémem.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    VERONIKA22: Ale slyším to taky prvně...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    VERONIKA22: Atopik nejsem a rýhy mám dokonce dvě, celý život. Ale třeba jsem nějaký latentní atopik, co já vím...dcera atopik je.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    VERONIKA22: nevím, jestli je to příznak, Honza jí každopádně má, hlubokou. Když ekzém hodně zlobí, praskne mu v té rýze kůže.
    Já, atopik s ekzémem klidným už spoustu let, jí mám taky.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak dnes cizí doktorka koukla na mojí oblečenou dcerku a pravila: ona je asi atopik co? já pravim nooo je taková sušší ale zatim to ujde. tak se divim jak to na dálku mohla poznat a pravila: že atopici mají pod okem takovou rýhu.
    slyšela jsem to poprvé fakt je to taky příznak?
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    UMIAKI: pekny design, teoreticky i produkty ... ale ceny ...... :P i kdyz jsou i horsi :) kdyby (kdyby!) to mel kvalitni vyrobu tak bych to bral ... a kyselina hyaluronova, jak se s tim vsude mava, zajimalo by me kolik ji v produktech byva, surova stoji u nas v eshopu 140,-/1g ... velkoobchodne od vyrobcu 9,-/1g
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Co říkáte na tohleto? www.protopan.cz
    Na první i druhý pohled to vypadá dobře a důvěryhodně. Jenže pan Fuks je odborník na teambuilding a marketing a pracuje v seznamu na pozicích managera.
    Pravda o jeho ekzému to být může, ale asi to není důležité.

    Nicméně po letmém pohledu na složení jeho "převratných krémů" nechápu jak si to někdo může koupit - přijde mi to jako zcela zjevný způsob, jak si vydělat pár milionků na důvěřivých maminkách, než si toho někdo všimne.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KENKA: bezvodou mastí. Osvědčil se mi Excipial s mandlovým olejem anebo PantheDerm Winter od Müllera. Ale to už si musíš vyzkoušet. Hlavně ať je to bezvodé, ohlídej si to ve složení
    KENKA
    KENKA --- ---
    ahoj. Poradíte, čim mazat tělo i obličej, když začne mrznout? Loni jsem to jaksi podcenila..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    JOHNY115: no, čtyři vteřiny spadají do "do tří minut" :) to už musí každý vysledovat sám na sobě, oni tvrdí, že po pěti minutách už je efekt externí hydratace nulový, pokud nebyla v kůži zadržena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam