• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Dotaz - je tu někdo kdo nesmí kr.mléko? co tedy máte jako náhražku za jogurty a co mažete na chleba?
    Při představě zeleninové pomazánky a margarínu se mi dělá mdlo :o/

Ale mám tušení, že nějaké jogurty existují ne? ale nevím jaký obal a název hledat :o/
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Nesnasim kortikoidy, ale neni nyni jine cesty:( nema nekdo prosim volny krem elocom. Doktorka ma volny termin az v srpnu. Coz asi nedam a ambulance je na cely den:( na odmene bychom se domluvili diiiky moc!!!
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    Ahoj, na akci pro děti trpící jakoukoliv alergií máme ještě stále pár volných míst. Pobyt je plný pohody, zábavy a dětem skutečně moc pomáhá. Už s námi bylo hodně ekzematiků a vždy se vraceli v o 100% lepším stavu.:)
    Pokud byste měli zájem o další informace, pište mi do mailu nebo mrkněte na http://www.adriaticvrboska.cz/

Odjíždíme už za měsíc.:)
    BRT
    BRT --- ---
    ekzém je vnějším projevem přeplněné žumpy v nás, takže chceme li se zbavit ekzému a dalších problémů, musíme se zbavit toxického odpadu a upravit PH. Úspěšnému a efektivnímu řešení zpravidla předchází pochopení podstaty a příčiny(namísto návštěv lékáren a utrácení za předražené pseudovychytávky)
    Tedy pár tipů:-))
    Symbionty, naše soukromé vojsko | Albert Smart & Delicates
    http://www.albert-sd.cz/symbionty-nase-soukrome-vojsko/
    Energie u Pramene - Odstranění toxických látek | Albert Smart & Delicates
    http://www.albert-sd.cz/odstraneni-toxickych-latek/

za mnohé trable vděčíme též parazitům, proto není od věci prostudovat terminus technikus "trojčátko"
    STARF
    STARF --- ---
    ja si ted o vikendu vyzkousel, ze strava u me ma vazne velkej vyznam... byl jsem na Soundfeer festivalu, kde byla avizovana vege strava, na miste byla samozrejme akorat tak mrazena syrova pizza a smazak

v nedeli rano uz jsem po tehle prasarnach mel opuchlej celej oblicej

od navratu domu se prolejvam mladym jecmenem a mazu konopnou masti + cpu ryzi, zeleninou a ovocem a uz to je zase skoro pryc... jeste, ze tak
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    já poprvé po 15 letech letos nemám ani alergii (kýchání, smrkání, slzení) ani ekzém. nedokážu pro to najít jiný důvod, než že jsem v říjnu přestala jíst veškeré obilné produkty, snížila obsah cukrů ve stravě (včetně rýže a těstovin a ovoce) a nepiju pivo (prostě fakt nic z obilí). jakmile ujedu, na pleti to poznám, ale je mi s tou změnou stravy tak skvěle, že ujíždím fakt málokdy. naprosto nenafouklé břicho je třešinka na dortu :)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    Mně hodně pomáhá krém Homeoplasmine od Boironu (homeopatický) http://www.amazon.com/Boiron-Homeoplasmine-Extra-Large-40g/dp/B0089E3JG6 , jak na suchý ekzém, tak na mokvavý...
    ale je špatně k sehnání, ne všude ho mají, ale vím o jedné pražské lékarně, kde ho vedou.. kdyby někoho zajímalo - pošta.

DARUMA: Homeopatika jsem brala asi před třemi lety -lycopodium clavatum, monilia albicans a ještě jedno (nemám krabičku - nevím název) a v kombinaci s tím krémem mi to dost pomohlo....ani zhoršení jsem nepozorovala jako první efekt, i když je to u homeopatik běžné.ale třeba to mohlo být i tím, že jsem zrovna odmaturovala a skončil mi stres a tak...

Jinak asi t většina z vás ví, ale pokud byste někdo jel v létě do Francie, tak tam stojí za to nakoupit si homeopatika, mají je skoro v každé lékárně a levnější než u nás. (Boiron je fr. firma...)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    QUAACA: No jo, já taky drápu do krve. :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    DARUMA: jasně, byl to jenom cyklus zlepšení před opětovným zhoršením. po víkendu z chaty mám zas palce na rukou do živýho :/
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Zkoušel jste někdo homeopatika? Já jsem dostal před 3 týdny Sulphur 30C a zatím se mi ekzém spíš zhoršuje, ale prý je to tak v pořádku.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    QUAACA: Mně se tedy dost zhoršil.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    se mi v tom horku nějak zlepšil ekzém na rukou. je to náhoda, důsledek něčeho jiného nebo máte někdo podobnou zkušenost?
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    Prosím, nemáte někdo doma Elocom, který nevyužijete? Klidně nějaký zbytek... Kdyžtak pošta prosím, děkuju.

KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    Curarina mast s Echinaceou na suchou kůži 50 ml od 85 Kč - Heureka.cz
    http://specialni-pece-o-plet.heureka.cz/curarina-mast-s-echinaceou-na-suchou-kuzi-50-ml/
    manžel trpí na ekzém od narození, zabíraj opravdu jen kortikoidy, ale tato mast kolem krku a míst kde se mu o kůži víc otírá triko tak zabírá opravdu krásně a kůže nepraská a nevznikají puchýře.
    Každému působí něco jiného, ale pokud má někdo z vás stejný problém, myslím si že to stojí za pokus a dle výrobce této mastičky to není žádná chemie.
    STANDART --- ---
    BOO: musím uznat, že při pohledu na rozsah Tvých problém zdají se mé problémy býti zanedbatelnými...

Dotaz - v blogu se často zmiňuje WOBENZYM jako podpora funkce slinivky a tím stavu enzymů v těle. Máte někdo zkušenost?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DALEEN: jasne hele ale to je jako nekdy se musim sprchovat kazdy den jinak svedi a pak sem v lese 14 dni umeju se castecne kdyz potkam potok a nic ...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KACHNY: Ono prostě každému sedne něco jiného.....Jen táta dělal kosmetologického vývojáře a to složení CutisHelp docela chválil, že tam není žádný zbytečný sajrajt navíc. Oproti Cannadermu. Já tomu nerozumím, ale na miminko mi funguje dobře.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DALEEN: me tam nesedelo asi necoi ze slozeni a osypala sem se po nem cela ... ale jako jasne je to model ekzemu od modelu
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DARUMA: posledni rok funguju jenom na robatku ktere stridam s Alverde kremy .. vrele doporucuju robátko sampon, po 15 letech 1 vec ktere mi vymizela ekzem ve vlasech a konecne je muzu mit dlouhy a ne byt na kluka :o))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DARUMA: Mám dobrou zkušenost s CutisHelp http://cutishelp.com/ Je mnohem kvalitnější než Cannaderm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam