• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NICKIE: ja to zkousela a nic...ale mozna jsem to nepouzivala uplne peclive

    mate nekdo zkusenost s protiroztocovou matraci?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Tak jak sem si uzivala tehotenstvi bez exemu, tak ted po porodu zase vesele nastoupil, tentokrat kolem oci a na krku. Nemate nekdo zkusenost s tou chytrou houbou? To je snad jedine co jsem jeste za tech 30 let nezkousela..
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    _JULIE_: Asi takhle:

    That Mitchell and Webb Look: Homeopathic A&E
    https://www.youtube.com/watch?v=HMGIbOGu8q0

    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    nemáte někdo prosím tip na homeopatika, která by měla podobný účinek jako zyrtec,zodac a léky tohoto typu?
    resp.mám s homeopatiky zkušenosti a neočekávám že zaberou stejně rychle a 'drasticky' jako konvenční léky..
    jde mi spíše o to, když mi vyskočí akutně ekzém, coby alergická reakce, zda není nějaká homeopatická léčba, která by tu alergickou reakci zmírnila?
    díky moc!
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    UMIAKI: Je to na nohou, rukách, na zádech a na bocích.. vždycky po jednom takovymhle fleku...díky poctivému googlování jsme dospěli k závěru, že to je numulární/diskoidní ekzém.. a je to tomu i nejpodobnější...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    TIBBYHC: Psoriáza/lupénka? Nedá se diagnostikovat podle takového popisu... je to po celém těle nebo více na některých místech?
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Ahoj, prosím o radu :) můj přítel má nějakej druh ekzému, nevíme z čeho to má.. jsou to takový okrouhlý kousky suchý kůže po celym těle, udělá se nějakej normální pupínek a pak, když se to rozdrbe, tak se z toho udělá tenhle ekzém, je to takový červeně ohraničený... a někdy je to víc, někdy míň, začíná to na podzim.. v létě prej vůbec.. Doktor mu řekl, že je to nějakej druh ekzému a dal mu na to kortokoidní mastičku.. která pomáhala, ale pořád se to vrací...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Jsem tu zase a jen hlásím, že synkovi pomohla návštěva kožní a po dvou dnech aplikování namíchané mastičky z lékárny (není tam složení, ale dr říkala cosi o Infadolanu, nevim přesně) je bez flíčků a zarudnutí.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Me pomohl na takova ta loziska elocom smichat s bepanthenem 1ku3. Cast elocomu a dve casti bepanthenu. Elocom hoji, ale nepromasti poradne, bepanthen promasti, ale ekzem mi nehojil. Dohromady na max par dnu a nejvetsi takovy zivy rudy loziska jsou pryc. Smichala jsem vzdy jen potrebne mnozstvi na hned.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SHANIM FENISTIL GEL S EXPIRACI 10/2015 nebo 11/2015, NEMATE NEKDO? JE TO URGENTNI, DEKUJI
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    LUCKYSWEETY: Zrovna mandle a mandlové mléko ekzém synovi zhoršují :)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    LUCKYSWEETY: Hm, je to prostě opruz. :-(
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    Skin Cap mi občas zabírá, ale ten určitě neni pro deti
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BUBLINKY: jo, tak to jsem taky zkousela.. mam doma tasku veci, ktery jsem zkousela a nic.. na chvili mozna zabral ten protopan, zkusim ho jeste do tretice, jestli je to fakt tim..jak to ma svy faze, tak se to blbe vypozorovava.. ja to mam taky suchy a hruby, ted jsem u more druhej tejden, tak uvidim.. mela jsem to jako mala a ted se mi to vratilo pred tricitkou a jen se modlim, aby to nemel malej.. urcite bych zkusila to kozni.. mliko ted piju mandlovy, ale zatim zadna zmena.. jo to vycerpavajici
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCKYSWEETY: ty jo, to je fakt des :(
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Ale beztak je zvláštní, jak úplně každému zabírá něco jiného. :-) Už jsem nasbírala takových tipů, ale díky za ně, budu zkoušet, no.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    CMLKA: No, já zkouším to mléko, teď, po pár dnech, mi přijde, že to má lepší, uvidím jkeště tak za týden, jestli se to udrží, pak zkusím pomalu mléko zařadit a uvidím.
    LUCKYSWEETY: No, on to nemá mokvavý, spíš suchá a zhrubělá místa. Používám zatím toto http://www.parfums.cz/a-derma/exomega-krem-pro-velmi-suchou-citlivou-a-atopickou-pokozku/ Sama dr mu nic nenapsala, krom těch koupelí. Jéje, moře, to jsem neviděla let...nicméně nepochybuji, že by mu to mohlo. Já na ekzém taky jako děcko trpěla a moře pomáhalo, ale momentálně to jaksi nedám finančně. :-(
    Tu konopnou mám zatím v záloze, ještě dávám šanci té A-dermě, protože teď nevím, jestli se mu to zlepšilo tím, že nejím mléčné výrobky nebo tou A-dermou. Počkám, až zase mléko zařadím, co to udělá.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BUBLINKY: A-derma je spis na promazavani, nebi myslíš nějakej spesl krém? Mne konopny masti nezabiraj žádný. Vlastne mi nezabírá nic, kromě kortikoidu. A u takhle malých děti nevim :/ Promazavam se avene xeracalm. Napadá me jen moře na min. tři týdny.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    mne konopny masticky nepomahaj, na paze a kytka mi zabira ta A-derma, ale co mazat na ruce porad nevim ;(

    mlecne vyrobky uz temer nejim skoro dva mesice( obcas proste zapomenu, ze treba do segedinu se dava smetana a tak) a to efekt taky nema mi prijde ;(
    NADYA
    NADYA --- ---
    BEBERA: v lidlu a nejakych drogerkach maji modorou indulonu ze 36.90..mame spotrebu tak 3-4 na tyden :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam