• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MACKIEEDRUPAL - Open Source CMS
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SINC: Na prvni jsem pouzil Kickstart, ten multicurrency eshop chci zkusit zacit od zacatku.
    SINC
    SINC --- ---
    SAMGARR: A pouzivas Commerce Kickstart, nebo zacinas s cistym Drupal Commerce?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SINC: Taky jsem docela nadsenej, oproti ubercartu je to velkej skok v pred. Jeste hodlam zkouset multi currency/language shop s Drupal Commerce, tak jsem zvedavej jak to dopadne.
    SINC
    SINC --- ---
    HIDARI_LUPO: jo nejaky preklady jeste asi chybej. Nejaky zasadni problemy nebyly. Platby kartout asi budou, ale to uz je na rozhodnuti klienta.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    SINC: no tak to rad slysim, jeste si opravte zpravy do cestiny a mozna zkusit paypal nebo neco takoveho, co? Meli jste nejake komplikace?
    SINC
    SINC --- ---
    Tak jsem zkousel poprve Drupal Commerce namisto Ubercart a musim dat palec nahoru. Konkretne distribuci Commerce Kickstart, kde je v podstate vse pripraveny, zbyva jen trocha konfigurace a theming. Super je taky vychozi sablona, coz je jen upravena Omega prizpusobena pro eshop.

    Hlavne narozdil od Ubercat je vsechno: objednavka, line items, .... implementovany jako entity, takze podporuji fields atd. Taky super podpora Rules.

    Tady je vysledek: http://www.basmatee.cz/
    SILENT
    SILENT --- ---
    QUARATH: dik, groupovani jsem zkousel, to nepomohlo. zkusim dalsi view a kontextovy filtr. spravny sql bych si umel predstavit, ale ono je to bohuzel o dost komplikovanejsi, ja z toho abstrahoval jen ten kousek, co mi zlobi... ale fakt me stve, ze proste jenom nejde vybrat, ktery pole z taxonomie se zobrazi...
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SILENT: sem uz trosku v podnapilem stavu...ale ted me jeste napadlo...zkousel si grupovat?
    jinak ja sem potreboval neco jinyho - zobrazit, kolik je novejch/updatovanejch nodu k urcite dvojici terms (kazdej z jinyho slovniku), ale u tebe by to asi slo tak, ze si udelas view na zobrazeni kodu osob k danymu nodu - NID posles pres "Contextual filter" pres Viewfield z toho puvodniho view, ve kterym zobrazujes nody (=projekty)
    elegantnesi reseni by bylo jeste prepsat SQL qeury - protoze to, ze se ti to zobrazuje spatne (jeden projekt <-> jedna osoba), je jen otazka spravnyho joinu
    SIGN
    SIGN --- ---
    Shanim Drupal vyvojare, uz trosku znalejsiho, ale neni problem zaucit, trpelivost by byla. :) ozvete se do posty, jake mate naroky. Zajimave projekty.
    SILENT
    SILENT --- ---
    QUARATH: to vypada zajimave, nepopsal bys to trosku podrobneji? dik.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SILENT: podobnou vec sem ted resil a nakonec sem to udelal pres Viewfield
    SILENT
    SILENT --- ---
    Neumel by nekdo pomoci? Mam druh obsahu "projekt". V nem mam nadefinovano pole "osoba", coz je term reference taxonomie (a muze nabyvat vice hodnot), kde mam zadane osoby. V te taxonomii mam jako nazev "jmeno" osoby a pak tam mam pridane pole "kod" osoby. Udelal jsem view a chci zobrazit jednotlive projekty a k nim prirazene osoby (na kazdem projektu jich muze byt vic), ale ty osoby nechci videt jmenem, ale kodem.
    Umim to zobrazit se jmeny osob a umim i pridat vztah tak, aby se u jednotlivych projektu zobrazil kod osoby, jenze pak se u kazdeho projektu zobrazi jen jeden kod a pokud k tomu projektu patri vic osob, zopakuje se ten projekt v seznamu pro kazdou osobu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Cus, jiz velmi davno jsem presel na CMS Made Simple a Drupal jiz nepatri do pole meho zajmu. Kdyby to tu chtel nekdo prevzit, tak do posty. Dik
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    SIGN: Vďaka moc.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Na jednom staršom projekte používame logintobogaan, neriešili ste niekto zmeny šablóny pre emaily odoslané adminovi pri registrácií užívateľa? Čo pozerám do kódu tak tam nevidím spôsob, ale tak pre istotu sa pýtam. Nerád by som zasahoval do modulu pre takúto hlúposť. Ide o Drupal 6.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SAMGARR: tak pak poreferuj, taky me to ceka (ikdyz asi ne v takovym rozsahu)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Resil jste nekdo migraci Joomly (desitky tisic clanku) do Drupalu? Vcetne migrace pluginu jako Allvideos nebo podobnych pluginu, ktere vkladaji tagy primo do obsahu. Ceka me to v blizke dobe a rad bych slysel nejake zkusenosti, dik.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    Poptávám export z D6 na reality idnes. Pošta.
    SIGN
    SIGN --- ---
    Drupalcamp Bratislava 2013 | Drupalcamp SK 2013
    http://drupalcamp.sk/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam