Díky za každou pomoc… Trochu jsem to podcenil a teď se mi nahrnulo až příliš práce. Na vrtání se ve zdrojácích a dokumentaci (která je teda dost strohá) nemám bohůmžel čas. Za každé pošťouchnutí správným směrem budu rád. Každopádně, byl to systém, který mi pro naše účely přišel jako nejvhodnější a až později jsem začal naráže ptoblřmyt. Dělám systém vstupenek pro konferenci (časem použijem i víc částí CRM, ale vstupenky jsou pro mě teď priorita)
První problém co jsem řešil: Nemožnost určit vstupné rozdílně pro platební metody. Momentálně hardcoded, ale až bude čas, proměním to v patch. Platební brány si berou provize, které umožním přesunout na účastníka (přímý převod nejlevnější, možnost určit příplatky za paypal apod.
revodem mám nastavený „pay later“. Upravil jsem si šablony e-mailů, aby byly poslány platební informace s variabilním symbolem (lehce upravený {$participantID})
Při registraci se odešle e-mail ze šablony se správnou variantou pro „pay later“. Ale e-mail se změnou stavu objednávky z „pay later“ na „registered“ se pošle jen pokud je měním v batch změně v „find participants“. Pokud změním stav u jednotlivých účstníků, nepošle se nic. Stejně tak pokud změním stav platby v „contributors“. Lze toto chování nějak nastavit?
2) trochu se ztrácím v šablonách. Jde nějak upravit ta tabulka ve „find participants“, aby zahrnovala i {$participantID}? Kolegovi co pak bude potvrzovat vstupenky by to sakra pomohlo :D
3) jediné šablony se nenastavují přes multilingual plugin, ale někde jinde. Pro překládané stringy je použit tag {ts}. Kde ty překládané stringy nastavím?
Předem díky za pomoc, až bude čas, rád ten projekt vylepším o pár věcí které mě štvou, ale teď mě tlačí čas.