• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AILASGamebooky - Sci-fi & fantasy
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    YASHAMARU: asi myslíš Prokletý hvozd:) mám ho doma a připadá mi hrozně blbý - jestli jsi z Prahy a chceš ho, můžu ti ho prodat - za stejnou cenu jako jsem ho koupil v antikvariátu. Kdyžtak SZ
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    je to asi zcestny, ale kdyby nekdo prodaval, tak sem s tim :) hlavne ta magie 4 me stve, ze nemam. Na svete je jen par hroznych veci horsich nez pomaly internet a mit 3 ze 4 knih magie je jedna z nich.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    AILAS: ja mam rad oboje, ty FF spis vic, protoze to ve me evokuje vic sword and sorcery, conana a tak coz mam radsi nez high fantasy. LW mi prijde takovej vic epickej, ale zase to na sebe navazuje, ma to krasny ilustrace. oboji mam rad.
    AILAS
    AILAS --- ---
    YASHAMARU: Já je malém tuším všechny :-) hrál jsem ale jen asi prvních 15 a co si pamatuju tak mne to bavilo víc než lone wolf který byl kvalitativně více rozkmitaný. Chystám se i na ty další tak jsem zvědav. Když je čas jedu Norika.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vcera jsem si koupil reprint carodeje z ohnove hory. nikdy jsem ho nehral. pamatuju si, ze jsem to zral ve 13 a hral jsem kdeco, ale spousta jich v knihovne nebyla. tedkom docela nostalgie si to zahrat s tim, ze mi je vic nez 2x tolik :)

    zkousel jsem si nahazet postavu a padlo mi 6 na silu a byla to docela nuda, tak jsem si rekl, ze to udelam zajimavejsi a pojedu "hardmode" vsechno s minimalnima statama a uz je to docela adrenalin :)

    hlavne ta ohnova hora je uplne prvni zejo, takze je to hrozne oldschoolovy :) najdes luk, strcis si ho do batohu. apod.

    jestli budou vychazet dalsi, tak si je urcite vsechny koupim :) aspon ty nejstarsi, pak uz to bylo na jedno brdo. na citadelu chaosu se taky tesim, to jsem taky nikdy nehral. tusim, ze 8.8. to ma vyjit.

    jaky jsou vase nejoblibenejsi? moje asi temny hvozd, khare basta zla (cela serie je bozi, ale chybi mi 4 dil :((( ) jeskyne snezne carodejnice. scifi me bralo vzdycky spis min, ale raketoplan poutnik mel dobrou atmosferu :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Na Humble Bundle Lone Wolf ;)
    Humble BulkyPix Mobile Bundle (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/...ndle_MPA&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-2d2516fe5b-103743685
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    MISERY - Předpokládám, že je tam větší výběr kouzel v jednotlivých střetech? V papírové verzi je to dosti omezený na pár voleb... :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SLAVIDAN: Taky je mám knižně, ale na mobilu je to fakt super :)
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    TYRMAN - Staré dobré kusy neomrzí! Pro Reginalda jsem nedávno získal dva svoje kamarády. :D

    MISERY - Sorcery gamebook česky mám celé doma. Ta nová verze vypadá hezky.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    Nevím jestli jste to už zaznamenali, ale začali znovu vydávat gamebooky od Stevea Jacksona, s původními obrázky! Zatím vyšel Čeroděj z Ohňové hory.
    MISERY
    MISERY --- ---
    BTW vyšla Sorcery! 3 :-)
    inkle - Sorcery!
    http://www.inklestudios.com/sorcery/
    AILAS
    AILAS --- ---
    TYRMAN: Alespoň se tu něco děje :-)
    TYRMAN
    TYRMAN --- ---
    Zlodhův hrad...bohové, to už je let...a co teprva Reginald! Super! Dodnes mám v knihovně hodně výtisků jak od Joe Devera, tak Stevea Jacksona...já vím, nepíšu nic k tématu, jen mě zasáhla melancholie....
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    Já myslel nový "Útok ze tmy", co ho rozšířili a pokusili se ho v duchu Star Wars udělat ne dost šťastným způsobem více epickým. Ten jsem v původní verzi dohrál na první pokus, ale to jsem si ale ukázal vysoké UB, takže tak. I v původním Ohni na vodě jsem v jednom kuse hynul - sahal jsem a lezl, kam jsem neměl, a naopak nelezl, kam jsem měl. Já mám k němu i dva díly románů od téhož autora, ty se mi ale moc nelíbily. Ale neříkám, že to nebylo do určité míry zajímavé. Třeba že čtenář se dozví, že Kai a Ishir toho mají s Naarem mnohem více společného, než by si jejich uctívači jen troufli připustit. :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SLAVIDAN: Nedá se než souhlasit s tím co jsi napsal. :-) Ale i ten oheň na vodě jsem rád že jsem dohrál.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    Já ho dostal jako dárek, dřívější odmítavou recenzi jsem už tehdy znal :) Je ovšem pravda, že obálku má pěknou.

    Ve sluzbach krale Reginalda mám moc rád, má tu správnou tradiční "dračákovou" atmošku a celkově je to milé.

    Mě dosti zklamal nový Lone Wolfe, původní byl přes dílčí chyby mnohem lepší, bez ohledu na rozšíření vě městě. Ale i tam to pochybně vylepšili, co se týče původní linie.
    AILAS
    AILAS --- ---
    SLAVIDAN: Taky mám, hrál jsem kdysi a měl jsem z toho stejný pocit.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    Tom Sorcer (Ohniva Poust) mám a hrál jsem. Je to opravdu dosti horší průměr, i když netvrdím že i u něj se člověk nemůže pobavit. Je to takové naivní, místy se zmatkem v názvech a jménech. Svého času byla na něj v Dechu Draka zdrcující recenze.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Gamebook 80 days pro android na humble bundle ;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Jestli je tu někdo, kdo napsal nějakou fantasy (nejen fantasy) povídku, ozvěte se mi do pošty. Výhledově bych chtěl vydat elektronický gamebook a sháním autora pro text. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam