• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AILASGamebooky - Sci-fi & fantasy
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    KEB: nechce se mi to hledat, fakt že ne:) ale není to zase tak obtížné, prostě úplně vypustíš instrukce "doleva, doprava, na západ", ale hlídáš si jenom čísla
    KEB
    KEB --- ---
    PRAWITZ: To mě už samozřejmě napadlo :) mám pocit, že jsem všechny křižovatky prošel snad dvacetkrát. Můžu to zkusit ještě, ale konkrétní křižovatka ze které vede východ by nebyla?
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    KEB: pamatuj nebo piš si čísla odkazů, na kterých se zacyklíš, a postupně prověř všechny alternativy - během chvilky se ti takhle vyfiltruje ten jeden odkaz, který potřebuješ. Důležité jsou ty křižovatky, poměrně snadno přehlédneš, že jsi ještě jednu cestu nezkusil a pak se pochopitelně zase ztratíš
    KEB
    KEB --- ---
    Nikdy jsem nedohrál raketoplán poutník a vzbouřenou planetu u těch jsem prostě nedokázal problém rozšifrovat.

    Naopak u Ketherského bratrstva jsem hned na poprvé trefil tu "správnou" trasu a prošel jak nůž máslem a nadával, jak je jednoduchý. Už nikdy jsem to nedokázal zopakovat :)

    Zvládl někdo NAJDI SMRT za psionické schopnosti? To se mi nepovedlo nikdy...
    KEB
    KEB --- ---
    Ha! Pomóóóc volám ze zagorského labyrintu pod ohňovou horou. Mapu, chodím všude desetkrát, ale stejně se nejsem schopný vymotat. Pomozte mi někdo nebo to rozkopu :D

    http://www.legie.info/kniha/4039-livingstone-jackson-carodej-z-ohnove-hory/vydani#zalozky všimli jste si že MYTAGO ho vydalo znovu? Třeba vydá celou edici ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AILAS: Já myslím, že je to tím, že když člověk už po desáté skončil nějakou strašlivou smrtí a přišel na to, že prostě na začátku špatně odbočil, ačkoliv neměl podle čeho poznat, že špatně odbočil, tak prostě tu knížku vzteky rozcupoval a tak se jich dochovalo hrozně málo :)
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    AILAS: těžko říct čím to je, ale takhle po letech ten čaroděj má fakt mnohem větší grády - možná i proto, že ten debilní labyrint už se dá zmáknout metodicky (alespoň já jsem to tak měl) a není to zákys na dvě hodiny jako kdysi. A celkově ta atmosféra, i ilustrace, prostě fakt příjemné překvapení (kdysi jsem si prvních dvou dílů moc nevážil, dnes mi přijdou jako jedny z nejlepších).
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    Hele, jak se to tu zase rozjelo:) takže znova, haló haló kočky mé, nechce se někdo zbavit Labyrintu smrti a Města zlodějů?:)))
    AILAS
    AILAS --- ---
    Já tedy jediný co nemám z FF je 24 - Strašlivý netvor. Kdyby někdo měl koupím. Jinak Čaroděj mne neskutečně bavil :-)
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    YASHAMARU: no, ještě mám Zlaté údolí od Negart, ale to je relatině nové a dá se sehnat nejspíš všude:) z těch starších FF je tohle jediná kterou bych bez výčitek klidně poslal dál. Jinak, jak jsi zmínil Čaroděje z Ohňové Hory - ten mě po letech bavil teda neskutečně - když jsem ho hrál kdysi, tak mě zdaleka nenadchl tak jako teď po letech - a dohrál jsem ho, dohrál!:) A Citadelu Chaosu taky, a taky to byl mnohem lepší zážitek než kdysi
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PRAWITZ: uz ho mam, koupil jsem ho v nejakym supermarketu :) neni blbej :) nemas jeste nejaky co nechces? :P
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    YASHAMARU: asi myslíš Prokletý hvozd:) mám ho doma a připadá mi hrozně blbý - jestli jsi z Prahy a chceš ho, můžu ti ho prodat - za stejnou cenu jako jsem ho koupil v antikvariátu. Kdyžtak SZ
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    je to asi zcestny, ale kdyby nekdo prodaval, tak sem s tim :) hlavne ta magie 4 me stve, ze nemam. Na svete je jen par hroznych veci horsich nez pomaly internet a mit 3 ze 4 knih magie je jedna z nich.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    AILAS: ja mam rad oboje, ty FF spis vic, protoze to ve me evokuje vic sword and sorcery, conana a tak coz mam radsi nez high fantasy. LW mi prijde takovej vic epickej, ale zase to na sebe navazuje, ma to krasny ilustrace. oboji mam rad.
    AILAS
    AILAS --- ---
    YASHAMARU: Já je malém tuším všechny :-) hrál jsem ale jen asi prvních 15 a co si pamatuju tak mne to bavilo víc než lone wolf který byl kvalitativně více rozkmitaný. Chystám se i na ty další tak jsem zvědav. Když je čas jedu Norika.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vcera jsem si koupil reprint carodeje z ohnove hory. nikdy jsem ho nehral. pamatuju si, ze jsem to zral ve 13 a hral jsem kdeco, ale spousta jich v knihovne nebyla. tedkom docela nostalgie si to zahrat s tim, ze mi je vic nez 2x tolik :)

    zkousel jsem si nahazet postavu a padlo mi 6 na silu a byla to docela nuda, tak jsem si rekl, ze to udelam zajimavejsi a pojedu "hardmode" vsechno s minimalnima statama a uz je to docela adrenalin :)

    hlavne ta ohnova hora je uplne prvni zejo, takze je to hrozne oldschoolovy :) najdes luk, strcis si ho do batohu. apod.

    jestli budou vychazet dalsi, tak si je urcite vsechny koupim :) aspon ty nejstarsi, pak uz to bylo na jedno brdo. na citadelu chaosu se taky tesim, to jsem taky nikdy nehral. tusim, ze 8.8. to ma vyjit.

    jaky jsou vase nejoblibenejsi? moje asi temny hvozd, khare basta zla (cela serie je bozi, ale chybi mi 4 dil :((( ) jeskyne snezne carodejnice. scifi me bralo vzdycky spis min, ale raketoplan poutnik mel dobrou atmosferu :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Na Humble Bundle Lone Wolf ;)
    Humble BulkyPix Mobile Bundle (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/...ndle_MPA&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-2d2516fe5b-103743685
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    MISERY - Předpokládám, že je tam větší výběr kouzel v jednotlivých střetech? V papírové verzi je to dosti omezený na pár voleb... :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SLAVIDAN: Taky je mám knižně, ale na mobilu je to fakt super :)
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    TYRMAN - Staré dobré kusy neomrzí! Pro Reginalda jsem nedávno získal dva svoje kamarády. :D

    MISERY - Sorcery gamebook česky mám celé doma. Ta nová verze vypadá hezky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam