Akorát jsem strávil svoje první 3 hodiny s kytarou a RockSmith 2014, osobně jsem nadšenej začátečník ;) RS2014 podle mě není moc co vytknout (předchozí verzi neznám), baví mě. Bude to asi chtít někoho, kdo mi ukáže, jak si nezmrvit zápěstí a ramena/záda :) Za mě super, jsem nadšenej. Co mě baví na výkovejch songách, že i když to hrajete na nějakym nízkym levelu tak když od ucha hrajete i ty další noty, co ale nutně hrát nemusíte (neobjevujou se na "highway"), že vám v dalším hraní toho songu hra hned ty další noty ukáže a nabídne další atd (prosimvás bavíme se tu o tech úplně prvních výukovejch songách, abyste si nemysleli "tak von veme kytaru poprvý do ruky a hned si to takhle dává" ;)).
Můj jedinej problém je prstoklad - mám krátký ruce i prsty a hlavně střídat např. na dvou strunách dva prsty je docela peklo, ale to se asi za jedno hraní nenaučim ;)
Jinak jsem jako dárek za drobné zpoždění dostal od eshopu černý tričko s nápisem Guitar Hero (na prsou a na zádech, je to tohle
http://www.i-do-t-shirtsstore.com/products/mini/220309.png ), je ve velikosti L, moje velikost bohužel začíná až na XL ;), takže kdyby ho chtěl někdo z Prahy a přijel si pro něj třeba na metro Skalka nebo Háje, milerád mu ho přenechám jen za to, že si pro něj přijede.