PHOW_SAATCH: AMEN!!! FOUSÁČ řekl budiž driver bylo světlo !!!
SVORO seznal, že je to dobre :))
Diky moc už to fachá i na herním :)) hral jsem zloděj a furt hebu otevřel jsem nějkou chýš tam nějakej chasník a ptáse mě jestli to jsem já mu říká, že jsem a on nato tak zhebni tak jsem tak učinil. Nebo jdu si tak cestičkou a říkám je hele vokřídlený myši a voni je hele SvoRo (teda spíšp písk písk) a já si to vyložilo jako: "SvoRo zhebni" tak jsem tak učinil pak jsem si takhel došel k nějakýmu připravenýmu táboráku tam banda zevlu si říkám ha špína tak si jich nevšímám luzy jedny když tu ke mně přihopká nějake skřet, koukám na něj a von neni zelenej tak si říkám z toho žadný grešle nebudou(za jeho skalp) no nic čučim dál a von je to docela u kecanej skřet ani nevim jestli pomě chtěl nějaký tolary jako ten šizuňk u kostela nebo hospodskej (ten chtěl rovnou litr tak jsem ho dal co by ne dobrý křesťani si přeci pomužou bližnímu svému obzvláště ma-li bližní přístup ke (pra)zdroji), ale napovídal toho jako Hermint nebo Herman(ten stoletej křižak) tak jsem vyslech jeho plky a vyrazil dál a hle vobří vokřídlena myš tak hurá není založil jsem zapalenej šip(jich je kaltě málo těch šipů) mířím pustim tětivu "drnk" a minu jenže ta VVM (vobřivokřidlenámyš) má slechy jak sám ďábel a už si to žene na mě nestrácím nervy natož hlavu a beru další šíp a už se trefím zasah děkuju Bohu za tu pomoc jenže to VVMce to bylo nějako fuk asi byla zvykla dosvyštěla ke mně a kousla mě v tu chvili se medivna promíchala s červenym a pivo si řeklo, že na takovídle divočiny nejni zvědvý a šlo ven bohužel všichni tři bylu schovaný u mě v žaludku a ty dvě rajdy (medovina a červný) si odskočili za pivem to skončilo na VVMce kterou to víc rozzuřilo a řeklo PISK PÍSK PÍSK!!! (překlad SvoRo zhebni!!!), ale to já ne jsem zjistil jak naně tak jsem zdrhal ke dvěma vojákům a ty to VVMko zabili bohužel pro mě posledni kousnutí nebylo do vojáka, ale do mě....