• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    YNOR
    YNOR --- ---
    nejvíce mě kurwa serou ti netopýři - znehybnění je fakt peklo a když se naskytnou třeba 4 najednou tak je to konec :( taky mě dost irituje, že se netrefí moe postava pokaždy co započne útok - to je dáno přesností zbraně? jinak jedu teda spíš na kvalitu než kvantitu a procházím všechno kompletně :) v některých lokacích sem ještě vůbec nebyl ....železný důl mám všechny patra, ale u poslední obrazovky se mě propad most, tak honím svitek levitace :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: moje skills vypadaly v Alvaronu nejak takhle, ale asi az tak v pulce hry jsem si uvedomil, ze jsem body nerozdeloval zrovna stastne a ze jsem na to mel jit trosku jinak... ted si to uziju snad uz trochu vic ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ja k tomu pristupoval spis jak k falloutu (celkem fuk jakou postavu si vezmu, natrenuju si co potrebuju za pochodu a kdyz bude neceho malo, tak se pujdu projit do pustin:) )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    njn, neni to zadny Diablo pro deti ;-))))))))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    hmm...tak to asi budu muset nejak prehodnotit svoji ekonomickou situaci a vubec spoustu veci. Rozhodne jste mi ale ukazali smer, za coz dekuji:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: na zacatku rozhodne jo... ja jsem napoprvy trosku podcenil navstevu kovare... vsechno mi slo strasne ztuha, pak jsem loadnul pozici, kdy jsem dostal v kostele tech 2000 zl. a sel si koupit zakladni brneni, helmu, rukavice etc., v zacatcich mi to hodne pomohlo, ale mam dojem, ze jsem mel az do tretiho mesta v tyhle dovednosti ucne, pak ucednika - zranitelnost jsem vyvazoval silnou magii
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: ale to samozrejme ano... brneni i zbrane se hodi vzdycky, nicmene pokud ma potvora paralyzaci, nemoc nebo nejaky jiny negativni efekt, tak se vyplati rubat je z dalky kouzlem. Jinak kneze lze pouzit i na boj tvari v tvar, protoze je dost kouzel, kterymi se lze nadupat, ale oproti paladinovi to vzdycky bude s tim bojem horsi, preci jenom na to neni stavenej.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    jinak tedy pocitam, ze dulezitou vlastnosti kneze bude i rychlost - aby umel rychle utikat :) Ma vubec vyznam shanet jako knez nejake zbrane a brneni?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: tak toho kdyz zabijou, tak to nema na hru vliv, jen prijdes o pripadnyho spojence... ja jsem mel na zacatku psa a tohodle paladina, ale od cca 10-12 lvl uz jsem chodil jako lonely wolf ;)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: ja jsem vsechno rval do inteligencce a magie, podle toho co pises sis mel vzit spis paladina ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: na namesti:) Nabidl se, ze mi pomuze zjistit, jestli je predstaveny bratrstva vinen nebo nevinen. Ale zas takovej drsnak to tedy nebyl :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: ciwe kdes splašil paladina? myslim jako spolubojovníka .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: aha, takze bych je opravdu nemel mlatit po hlavach:) Jsem si rikal, ze kdyz jsou tam veci jako sebemrskacstvi, co snizuje utrzena zraneni, tak ze knez bude take pouzitelny bijec.

Peceti me vubec nenapadlo pouzit (popravde receno, tak nejak jsem se zatim ani moc neseznamil s kouzli). Diky za radu.

(tak to asi dneska rozehraju znova:))
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: klicove postavy by umirat nemely, pokud je nezabijes sam :-) U kneze nema cenu vkladat body do boje a brneni, ale do magie. Doporucuji naucit se nejake destruktivni kouzlo (napr. Otevri rany z Kacirske magie, Mocne slovo atp.), vkladat body do prislusneho oboru magie a do Moudrosti (zvysuje manu) a k tomu prikoupit peceti. Je potreba si uvedomit, ze cim vyssi skill, tim vetsi pravdepodobnost seslani kouzla. Nasledne budes utocit tak, ze z dalky sesles kouzlo, nasledne pecet, zase kouzlo, zase pecet atd. Timhle kombem docilis slusne kadence, nebot peceti lze sesilat behem rest_time kouzla...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Super, tak to mi urcite muzes poradit, jak to udelat, abych s knezem nedostaval tak straslive na budku:) Sice jsem nacpal dost do sily a vydrze a poridil si zbrane a brneni a vytahnul boj na blizko a boj ve zbroji na 6 (mam lvl 6), ale at vlezu kam vlezu, tak me rozsekaji. Na popravisti ztezi utlucu jednoho netopyra, pridal se ke me paladin, ale toho nejak udolali zombici (mimochodem, horecka je desny svinstvo).

A kdyz uz mluvim o tom zabitem paladinovy, nemuze se stat, ze by zarvala nejaka klicova postava a uz se pribeh nemohl posunout dopredu, ze ne? :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SVORO: Ulozene hry jsou v [Documents]\Inquisitor_SaveGame. Muzes me prosim poslat ulozenou hru s tim silenym utokem? :) (Pres postu)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Kam se ukládají uložene hry nějak je numužu najít :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    Aha tak to dělá Gabrielova přilba která ma +21 útok a - 23 obrana jenže obarnu to nesnižuje a ale o tři zveda a s útokem to dělá div jak jsem pasl 1,5 M zkuste si ji sehnat :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mě to jde moc fajn jsem si koupil prstýnek a najednou mám útok 1507432 :D asi bug? Jinak byl to prstýnek dˇábelksé moci -4 ke všem a tributům a +16 k doslnosti + mana rege 1 za 10s
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: víc než bych potřeboval :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam