• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CROM: hraje to on nebo ty ;))
    CROM
    CROM --- ---
    jestli chces hint, jak pres most, poradim... ;-)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: no tak já jdu bádat teda nad mostem :) jinak kyseliny a lávy přecházím normálně :)))
    CROM
    CROM --- ---
    YNOR: netopyry (resp. paralyzaci) upravime v patchi, co se chysta, slibuju :-) Zatim je sundavejte pecetemi z dalky a to tak, aby si vas nevsimli vsichni najednou... Jinak pokud jde o most v zeleznych dolech - levitace je jedna z moznosti, jak ho prekonat. Hra neni stavena tak, aby levitace byla jedina moznost, jak se dostat dal ve hre... vzdy je minimalne dalsi varianta :-)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: ad most, zatim teda NEE, ale možná požádám o pomoc :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: nemam rad prazdnej spellbook ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: jaky si to uděláš, takový to máš .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: hmm, zadna autorita, zadna svata aura, zadny postreh, ani moudrost - zrovna tyhle vlastnosti by dobry inkvizitor preci nemel postradat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: CROM je prisnej, ale spravedlivej ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: no CROM naservíroval někerý věci fakt docela přísně :D dost se mi líbí vyřešení věcí jako slepota - ztráta kurzoru, či dezorientace - tae taky dost pekelná :)) sem nechápal co se děje :D jo a s tim mostem si mi nasadil brouka do hlavy teda .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: ad netopyri - to si vyrid s Cromem ;)))
    ad most - existuje vic cest, jak na nej vyzrat ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    nejvíce mě kurwa serou ti netopýři - znehybnění je fakt peklo a když se naskytnou třeba 4 najednou tak je to konec :( taky mě dost irituje, že se netrefí moe postava pokaždy co započne útok - to je dáno přesností zbraně? jinak jedu teda spíš na kvalitu než kvantitu a procházím všechno kompletně :) v některých lokacích sem ještě vůbec nebyl ....železný důl mám všechny patra, ale u poslední obrazovky se mě propad most, tak honím svitek levitace :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: moje skills vypadaly v Alvaronu nejak takhle, ale asi az tak v pulce hry jsem si uvedomil, ze jsem body nerozdeloval zrovna stastne a ze jsem na to mel jit trosku jinak... ted si to uziju snad uz trochu vic ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ja k tomu pristupoval spis jak k falloutu (celkem fuk jakou postavu si vezmu, natrenuju si co potrebuju za pochodu a kdyz bude neceho malo, tak se pujdu projit do pustin:) )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    njn, neni to zadny Diablo pro deti ;-))))))))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    hmm...tak to asi budu muset nejak prehodnotit svoji ekonomickou situaci a vubec spoustu veci. Rozhodne jste mi ale ukazali smer, za coz dekuji:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: na zacatku rozhodne jo... ja jsem napoprvy trosku podcenil navstevu kovare... vsechno mi slo strasne ztuha, pak jsem loadnul pozici, kdy jsem dostal v kostele tech 2000 zl. a sel si koupit zakladni brneni, helmu, rukavice etc., v zacatcich mi to hodne pomohlo, ale mam dojem, ze jsem mel az do tretiho mesta v tyhle dovednosti ucne, pak ucednika - zranitelnost jsem vyvazoval silnou magii
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: ale to samozrejme ano... brneni i zbrane se hodi vzdycky, nicmene pokud ma potvora paralyzaci, nemoc nebo nejaky jiny negativni efekt, tak se vyplati rubat je z dalky kouzlem. Jinak kneze lze pouzit i na boj tvari v tvar, protoze je dost kouzel, kterymi se lze nadupat, ale oproti paladinovi to vzdycky bude s tim bojem horsi, preci jenom na to neni stavenej.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    jinak tedy pocitam, ze dulezitou vlastnosti kneze bude i rychlost - aby umel rychle utikat :) Ma vubec vyznam shanet jako knez nejake zbrane a brneni?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: tak toho kdyz zabijou, tak to nema na hru vliv, jen prijdes o pripadnyho spojence... ja jsem mel na zacatku psa a tohodle paladina, ale od cca 10-12 lvl uz jsem chodil jako lonely wolf ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam