• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: patra ma 4, je to jen vedlejsi questovy dungeon, neni podminkou ho projit...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dovolte mi jednu otazku - kolik pater ma to silene koloseum a je pod nim i neco zajimavejsiho, nez ten slibovany pohar? S hellhoundy je celkem sranda, protoze za ne jsou slusne XP, ale to, ze zadny dvere nejdou rozbit kouzlem me vyslovene irituje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    my obycejny smrtelnici to mame na svete ponekud slozitejsi, nez CROM!!! ;-))
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Jasny, jsme zabijaci :) Me teda killovala na medium obtiznosti jakakoli vrana v okoli prvniho mesta, tak jsem musel preradit na easy :), ale ostatni budou asi sikovnejsi.

Troufam si tvrdit ze akt III na medium uz zacina byt nehratelnej a nedokazu si predstavit kdo to hraje na Hard, ale mozna jsou nekde takovy jedinci, a nebo ma CROM svoji vlastni uroven obtiznosti :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: pochlebovanim si nepomuzes (zkus vyhruzky nebo uplaceni)
    CROM
    CROM --- ---
    ad stiny - souhlasim, tady jsme to prehnali (resp. ja), to je dusledek dlouholeteho hrani deskovych RPG her... clovek ma pocit, ze to musi byt co nejtuzsi, aby to nekoho bavilo :-) Oprava vyjde v patchi, ale projevi se jenom v tech hrach, kde se jeste dana postava (v tomto pripade stin) nenacetla. Tem ostatnim se hluboce omlouvam, nicmene verim, ze je porubete, aniz by vam usaly jeden jediny skillpoint. Jako strategii jsem vzdy pouzival postupovat pomalu vpred, dovolit zautocit vzdy jenom jednomu stinu a kosit ho nejtezsimi pecetemi a kouzly. Vzhledem k tomu, ze ma nizkou imunitu vuci ohni, mrazu a bleskum, by to nemel byt problem. Dobre je rovnez kouzlo Boure, ktere vyrazne zpomali pohyb stinu.

Navic kazdy, kdo cte tohle forum, je zatracene dobrej hrac, ktery si poradi i s trapnymi stiny!!!
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    CYBERWOLF: Kyanidova kapsle pod jazyk, kdyz ses ohlidnul po skripci :)

V hlavnim mesta je to kruty boj, raci ani nevylizam za brany a jsem v krcme :)

To vis stiny kradou statsy ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: jeste ze nemela vzteklinu
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: měla zuby napuštěné prudkým jedem :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Metal is the Law! ;)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    zkousel jsem mucit nevinnyho a docela fajn ;)
    je videt, ze hru delali metalisti!
    YNOR
    YNOR --- ---
    dpc tady to fičí koukám :)) já budu muset počkat na novej komp ještě chviličku, než to zas rozjedu...s tou moji herkou to neni "poživatelny" :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Muzete mi rict, jak se muze nekdo v cele zasebevrazdit a jeste k tomu takovym fofrem, aby se tomu nedalo pri rozhovoru z oci do oci zabranit? Tohle je jedna z veci, co jsem ponekud nepobral...

Jinak si myslim, ze trojici kaciru uz mam, akorat se mi zatim podarilo obvinit jen jednoho z nich (ale ty, co s tim nejspis nemaji nic spolecneho, ty obvinovat muzu...). K tomu ta lapalie se zavrazdenym biskupem... doufam, ze z toho zmetka kacirskyho vypadne, kdo za tim stoji, protoze jinak jsem v tom az po usi - leda bych dospel k nejakemu skandalnimu odhaleni v ruinach, ale na to bych moc nespolehal:)

Tihle jsou nejak vychcanejsi, nez ti z Hillbrandu - bojim se domyslet, co bude v hlavnim meste :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    :))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    "Ja vim uplne presne jak zmizel biskup...uplne beze stopy, otce, tak je to..."
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    CROM: Ja jsem si toho take vsimnul, ale nechtel jsem verit vlastnim ocim :D Vubec je tam par dobrych vtipku. Zebrak Beckham :), Zatykani ovce je super :), Vyplaseni unozce svatbou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ale musi se prokladat Jamesonem, aby mel clovek o vikendu dost energie spat az do obeda ;))
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    no jo, to jsem tam daval jeste v dobe, kdy byl gambrinus dobry pivo. ale na ty brezance je pravda jeste stale chutne
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: to je ale zajimava souvislost, myslim ze me patrani po unoscich nyni nabere novy smer :D
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: to jsem rad, ze si toho nekdo vsimnul... :-) Ono to odpovida podekovani obsluze na Brezance... :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A abych nezapomel, co je to za podprahovou reklamu? Na vyvesnim stitu hospody v 2.aktu je logo gambrinusu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam