• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    YNOR: Pokud si dobre pamatuju, tak by to tak melo byt s tou vyjimkou, ze nektere pocitacove postavay/potvory muzou nektere veci sebrat, kdyz je uvidi a hodi se jim :) Ale to se myslim tyka jen lektvaru.
    YNOR
    YNOR --- ---
    když si vyhážu předměty, třeba ve městě někde, zůstanou tam pořád? malej inventář :(
    YNOR
    YNOR --- ---
    mluvil pan hlavní grafik :)) prostě dělal takovou recenzi obecnou .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    a copak peknyho povidali?
    YNOR
    YNOR --- ---
    právě v gamepage .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Inquisitor - diskusní fórum • Obsah
    http://www.inquisitor.hostzi.com
    SVORO
    SVORO --- ---
    Sakra vůbec nemám čas hrat :(((
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    no to si vzpomeli brzo :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: Tak je to dobry, funkce rostlinare se vzdavat nemusis:)

Kardinal byl stopen a vydal jsem se dale do hlavniho mesta. Hrad je peknej, jen mi vadi to lezeni dovnitr s nacitanim a tak - treba u staji, kde nikdo neni me to vyslovene nastvalo. Jen doufam, ze treti akt bude delsi, nez predchozi dva - jinak se pres tu stovku hodin asi nedostanem ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CROM: funkce rostlinare? ;-))
    CROM
    CROM --- ---
    v takovem pripade se vzdam sve funkce...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ok, ja se radsi zeptal, aby se to preinstalovanim pres 1.02 nerozbilo :)
    CROM
    CROM --- ---
    stahni jeste jednou 1.02 (ted uz je to 1.02b) a bude to fuńgovat... updatovali jsme to do toho stavajiciho patche, aby se nemuselo cekat na 1.03, ktery nebude v dohledne dobe...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Bude to fungovat, kdyz uz 1.02 mam?
    CROM
    CROM --- ---
    ALL> prave jsme provedli update patche1.02 (ke stazeni na puvodnim miste na webu, tj. zde: http://www.inquisitor.cz/download/update-1.02), ktery by mel definitivne vyresit problemy s odsouzenim kardinala Truncquillia. Prosim (hlavne CYBERWOLFa) o vyzkouseni. Diky moc.
    CROM
    CROM --- ---
    SIRLOON: ja zase doufam, ze se k inkvizitorovi jeste vratis, treba s odstupem casu. Myslim, ze patch1.02 to hodne upravil, snazime se reagovat na postrehy hracu a upravit hratelnost tak, aby nikoho neodrazovala...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: To by bylo fajn, diky. Poslu vecer
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: tohle resi patch1.02, ovsem az od urciteho okamziku, takze u tebe uz bohuzel ne (jsi moc daleko za opravou chyby). Dame na web update, ktery to spravi uz jednou pro vzdy uplne vsem, tobe to muzu opravit v ulozene pozici, zasli na jjuston@volny.cz. diky!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Panove, mam tu takovy mensi pruser. Jelikoz jsem se stal inkvizicnim soudcem, tak jsem si zkusil vest proces proti vojaku Harpovi (nebo jak se jmenuje) a ackoliv tam byla uvodni veta v dialogu dvakrat, tak to bylo v poradku. Problem byl ovsem s dalsimi procesy, kdy mi to tam hazelo monology z procesu, ktere mely byt pred tim a kdyz jsem chtel soudit s asistenci regulerniho soudce, tak to skoncilo vzdy prazdnym dialogem, se kterym se neda nic delat. Bohuzel, takhle blbe jsem si do toho vlez po usvedceni kardinala, aniz bych mel posladnich par hodin jiny nez auto-save a bohuzel jak level tak dialog je k nepouziti, protoze uz je na popravisti jak kardinal, tak soudce.

Takze bych se rad optal, je-li mozne z teto situace nejak ven, nebo jestli je nadeje, ze se to spravi s dalsim patchem. Priznam se, ze po radostnem zabasnuti toho parchanta mi tohle dost zkazilo odpoledne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam