• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF:1) tak to teda nevim, di vymlátit citadelu, a až najdeš uplně vespod toho hlavního, tak Letti se stebou začne bavit..

2) toho hlavního v alvaronu.. tak musíš počkat až na ten quest... máš ho od toho araba?

3) já mu nezatopil... zatopil sem snim :D moc hezky hořel..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: diky za pomoc, ale...

1) to je problem - oni se se mnou moc nechteji bavit

2) Tady si mozna nerozumime - ja chci ty tri sosky najit, ale kdyz prijdu na mista, kde by mely byt, tak je proste nenajdu. Potrebuju k tomu tedy jeste tu kroniku? Jmeno je mi povedome, ale nevzpominam si jestli nebo kde jsem ji nasel. Podzemi ktereho kostela mas na mysli?

3) Tak krovi - a ha hledal kratery. Ten zmetek zahradnickej me teda pekne zaved. No co, asi mu pujdu zatopit :)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF:1) pokud si dobře pamatuju musíš to mít jako quest.. zeptej se lettiho a toho papaláše v kostele nahoře.

2)Musíš mít u sebe 3 sošky a knihu Killiánovu kronika. Knihu najdeš podzemí kostela v 2 patře. V tajné místnosti je knihovna, a v ní je kniha.

3)je to takový křoví, tušim že vedle nějaký skály.. hledej.. :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Chci se zeptat - abych mel jistotu, ze mi jen neco dalsiho schazi a ze to neni zas nejaky bug:

Vyresil jsem pripad se skamenelym rytirem, mam (na krku) nahrdelnik smrti, v batohu Necronomicon a u hrobu te komorne na popravisti nemuzu zjistit vic, nez ze byla upalena (pritom se ve meste vyptavam kde koho, jak mluvit s mrtvymi a v knize je to napsane).

Mam zavet nejakeho toho biskupa z hrobky, kde je popsane umisteni tech tri sosek. Nasel jsem jedno misto, u stromu smrti u Hillbrandu, najdu tam parez, ale neda se otevrit - zavet mam s sebou.

A do tretice, u vyslechu se mi zahradnik priznal, ze je sektar a ze delal sabat v zahradach v nejake jeskyni, do ktere otevrela pruchod padajici hvezda. Prolezl jsem zahrady krizem krazem, nasel jsem 3 kratery a ani do jednoho se nedalo vlizt.

Mam svedectvi Tristana, videl jsem rytiruv skrabanes v obliceji a stejne ho nemuzu obvinit z kralovrazdy.

Je tohle vsechno normalni, nebo je nekde neco rozbiteho?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: save jsem uz posilal - a proto jsem dostal radu jak s tim nalozit. Jen jsem se o tuto informaci chtel podelit:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo to někdo psal.. pošli save.. a nebo zase patch 1.05 ten byl docela bezproblémovej..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jo a taky pozor na skryse s jedovou pasti, ktere se odhali postrehem - musi se otevrit driv, nez se postrehem zjisti past, jinak pri prohrabavani hra spadne.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Na druhou stranu, vcera mi to nejak podezrele casto padalo (muj pocitac tedy nekdy trochu caruje, ale tohle bylo dost)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak patch 1.08 chybu na konci opravil.. šlo video a konec :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak nejak si lamu hlavu s pripadem kralovrazdy, ackoliv mi to pripada jasne uz od chvile, kdy jsem nasel kuzi za kralovymi nehty a skrabance v obliceji prvniho rytire. Ted mam navic svedectvi od toho chlapika z prizemi a porad toho rytire nemuzu zatknout.

Co vic jeste potrebuju? Uz jsem upalil i lidi, proti kterym toho svedcilo min :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Doufam, ze to je taky nejaky (opraveny) bug. Kdyby to melo vsechno skoncit jen tak, to by bylo jak kybl studene vody
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    já sem zabil všechny padlý anděli a i toho posledního hajzla s patchem 1.05 v pohodě.jenže pak hra skočí do menu.. žádný outro nic :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    To ne - jelikoz by mel byt pristi tyden ten patch 1.08 co by to mel spravit, tak jsem si nakonec rekl, ze pockam na ten. Oninstalovat, nainstalovat, patchnout a doufat, ze to pobezi...to je snad lepsi par dni pockat:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: a to ti mrzne i s patchem 1.05?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: kdyz to necham, tak ano. Kdyz to ale zacne tuhnout a dam alt+f4, tak se da alespon rychle ukoncit:) A jak jsem zjistil, ten problem nedelaji jen kobilky, ale i trnova koruna a mozna vsechna podobna kouzla. A aby toho nebylo malo, tak (a fakt nemam predstavu jak k tomu doslo) nekdo to seslal na nekoho v jihovychodnim Alvaronu, takze ted nemuzu do hospody, ani k babe.

S nahrobkem diky za tip - asi jsem ho musel prehlednout (a pri te prilezitosti jsem znesvetil dva hrobky...no nic)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo do města snim můžeš bez problémů.. náhrobek se nachází na hřitově v pravym dolnim rohu...

jak ti hra zamrzá? uplně?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Na hrbitove jsem se rozhodl vratit do hrobu zombie Mansfelda (ci jak se jmenuje), u hrobu postavala parta paladinu a hned ze me sejmou, ze tam couram s ozivlou mrtvolou za zadkem. Jelikoz se mi nejak nedari najit jeho zmizely nahrobek(obzvlast prokleti rytiri, co vybafnou za rohem, zakouzli a zmrazi hru muj postup dost zpomaluji), tak bych se chtel zeptat, jestli si muzu dovolit s tou mrtvolou vyrazit do mesta, pripadne kde bych zhruba ten nahrobek mel hledat (abych zbytecne neznesvecoval hrobky, ze ano:) ).
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Diky, vidim to (a predavam dal kompetentni osobe).
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: eště sem objevil překlep u Bafometa, je tam jako Bafoemt
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Uz neni treba, melo by to byt opravene.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam