• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    CYBERWOLF: Jsem jeste jen na zacatku jeden je Quentin nak tusim, ten dalsi asi je arcibiskup v klastere.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CORDELL: biskup je ve kterym aktu? S dykou a kamenikem bych to typoval na 1. akt, ale tam si myslim zadny biskup nebyl, nebo alespon ta cerna ovce byl nekdo jiny - uz jsem to nejaky ten patek nevidel, ale stejne :)
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Jeste nevim jak ziskat priznani aby ho mohli usvedcit, zapiral se a nechtel to priznat. Mam dyku jen.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Jak mam usvedcit biskupa? Mam dva klice od dolu ale netusim kam pasujou nebot uz je mam cely projduty. Je tam pentagram ale nevim jestli jde do nej vejit nebo ne ci co s nim? Dal nevim kdo do toho byl vsechno zapleteny krom biskupa nebo priznal se me jen kamenik.
    Snad nekdo poradi.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Asi to bude znít divně, ale datadisk? :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PRODÁM origoš inquisitor...cd jednou v kompu, cena 300kč :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Pobezi Inquisitor i na Windows 7?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    už som na to tiež prišiel :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CLAVEN: jinak peceti jsou ze zacatku zasadni ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PHOW_SAATCH: 1.10 myslím

díky, prehľadám
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CLAVEN: ad obtiznost - mas posledni patch?
    Edmond by mel bejt v severni casti mesta schovanej v lese.. alespon co pamatuju.. po rozhovoru s nim se to krapet rozjede ;)
    ABGD
    ABGD --- ---
    Hlavně mě vytáčí, že větší dung. nelze dojet na jeden zátah (na dva, na tři..) ale neustále se musím vracet do města pro lektvary a pečeti. Mimochodem v dolech se mi podařilo vyvolat z boxu džina, který nezmizel ale staále bloudí po patře a kydlí skřety. takže občas stačí dojít na to místo a sezbírat smetanu.
    ABGD
    ABGD --- ---
    CLAVEN: jo pečeti rulez
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ABGD: dík, už som zistil, že bez pečatí to ako melee class nedám... teraz ešte zistiť, kde je ten Edmund
    ABGD
    ABGD --- ---
    CLAVEN: trochu pomůže přibrat někoho do družiny. souboje jsou i tak dost tuhota. začíná se myslim na zombíkách. Když jde do tuhého tak bič a pryč! Ve městě před kostelem léčej zadara. Časem na ten systém přijdeš ale i tak možná stojí za zvážení rozjet to na nejlehčí obtížnost (nezkoušel jsem). Já to začal na hc a nedostal se ani na konec první kapitolky právě pro zdlouhavoost soubojů a odložil to na neurčito.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Budem tu za debila, ale Inquisitora som objavil až teraz a som nadšený atmosférou a príbehom, ale mám pár dosť zásadných problémov:

- hrám za paladina a v zásade som sa zasekol hneď na začiatku. Netopierov okolo Hillbrandtu vytlčiem ešte celkom bez problémov, prekecám všetkých v meste, s pomocou stráží prežijem aj atentátnika, ale ďalej neviem, čo robiť. Všetky questy (Paul, Jullian, stratené osoby) vedú mimo mesto a v zásade všetko okrem netopierov ma strašne valcuje. Pavúky ma otrávia a skapem, poloobrov ešte celkom dávam, ale nie vo dvojiciach, troll ma utratí. Na lepšiu výbavu síce mám prachy, ale nemám schopnosti, ktoré zase získam len levelovaním, ktoré je možné len vtrdy, keď niečo zabijem. Halp?

- rád by som sa porozprával s Edmundom d'Arvais alebo ako sa volá, každopádne je asi zatvorený v budove kapituly, kam sa nedostanem ani ako paladin, kým nebudem "zasvätencom" - a to dokonca ani v prípade, že mám inkvizičné povolenie na jeho zatknutie, lulz.
    Tak neviem. Ako sa stanem zasvätencom? Minimálne by som sa rád porozprával s hlavným podozrivým.

Dík za info, akékoľvek tipy do začiatku extrémne pomôžu, rád by som to hral ďalej, ale fakt neviem, ako zvládať tie ultratuhé boje.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    USHUI: ja nemam problem, jen si dokazu pripustit jine moznosti nez "bezchybne dilo bozskeho genia" a "pekelna zrudnost", coz tobe evidente cini potize.

Jedna vecna kritika je daleko uzitecnejsi, nez tucet jasajicich patolizalu ;)
    USHUI
    USHUI --- ---
    CYBERWOLF:
    ano.
    obtiznost meni i treba odolnost nepratel.
    cheaty sou. staci koumat a treba i vsichni skorohned pochcipaji, sabat s pekelnou magii 20, max pekelnym presvedcenim..
    problem mas ty, ne hra.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    USHUI: "samozrejme, taky" znamena, ze by bylo mene moznosti a hra byla celkove horsi? To snad ne.

nastaveni obtiznosti neresi mnozstvi nepratel, ani jejich likvidaci - jen rychlost levelovani - neresi problem.

cheaty snad ani nejsou ne? Ale i kdyby stacilo zmacknout k a vsichni pochcipaji jak v princovi, problem to neresi - je to cheat.

jina hra problem resi - ale tak nejak ne tim chtenym zpusobem
    USHUI
    USHUI --- ---
    CYBERWOLF: samozrejme, taky. od toho je treba nastaveni obtiznosti, cheaty, nebo jina hra.] hodne jich resi tyhle individualni naroky hlavne moznosti modu vid.

btw autori - konzoli inquisitor ma, co tomu vlastne brani?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    USHUI: tim chces rict, ze pokud by byl pomer mnozstvi nepratel a rychlosti jejich likvidace posunut tak, aby bylo nepratel mene, nebo aby se dali rychleji eliminovat (treba aby clovek nemusel pulku cesty, co uz prosel prchat zpatky, nez je vsechny zakouzli do bezvedomi, kdyz zrovna otevre dvere do vice zaplnene mistnosti nebo tak), ze by moznosti bylo mene, nebo byla hra v cemkoliv horsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam