• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    KOKES: batůžek :DDDDDDDD
    Proč sem vlastně chodí lidi, který styl nezajímá?
    KOKES
    KOKES --- ---
    NYMPHO: taška přes rameno pro muže? Když pominu negativní vliv na anatomii, tašku snadněji někde zapomenu. Navíc muži toho tolik nenosí, náhled do dámské kabelky nás nechává v úžasu, jednak co se do kabelky vejde, jednak co žena nosí věcí, které nepotřebuje:-)
    Přimlouval bych se za batůžek(rovná záda), ale to je nevhodné. Co na to říkají autority(na pánské peněženky/doklady/whatever?)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    MAZDA: proč nosit věci po kapsách, když můžeš mít tašku přes rameno :)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    NYMPHO: no, myslím, že minimálně do aktuálnosti jsem se trefil ;-)
    spíš mi šlo o to sem hodit něco, co je i praktické.
    bohužel, nemůžu za to, že návrháři nejsou schopni vymyslet kalhoty, ve kterých když si dám do kapsy na zadek peněženku, tak mě netlačí...
    neříkám, že mě vyhovují na sto procent, ale je to základ, ze kterého chci vyjít.
    nemluvě o dalších věcech, které mnoho lidí kolem tebe nosí každý den u sebe.
    FINSON
    FINSON --- ---
    NYMPHO: Pro výlet do lesa je tenhle outfit imho super ;-)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    MAZDA: inspirativní pánské outfity, trendy v pánské módě a vizáži, aktuální stylové kolekce... Nemáš dojem, že ses trochu netrefil?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    NYMPHO: no, upřímně jsem jiný reakce ani nečekal. tady prostě šla estetičnost stranou před funkčností.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    MAZDA: strašný
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    5.11 Tactical series

aneb jak vypadá produkce určená i do jiné džungle, než jen ta "civilizovaná"
    FINSON
    FINSON --- ---
    DESEO_MORTAL: Protože to, co má na hlavě, vypadá jako dámskej šátek + plátěná taška přes rameno dtto.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: ma, ja o necem podobnym premejslel uz nejakou dobu, ale pak jsem si presne rekl, ze na nyxu to bude spis o trochu jinych stylech, nez bych si predstavoval. co se panskych zaezitosti tyce teda
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    FINSON: proc je to divny? takovej normalni mestskej styl
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: me pirjde, ze maj ponozky, takovy rezave hnedy
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    pry se nezobrazuji.. pak tedy pres web - panske klobouky Still Life
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    Still Life
    Rumpler

Oscar Wild

Lil Dap
    SHAKI
    SHAKI --- ---
    jde videt ze moc nesledujete trendy ;) nenosit ponozky je in a kdyz uz teda tak se to ma ukazovat ;) .. viz napr. GQ rules - day 9 Go Sockless http://www.gqrules.com/welcome.php?tip_id=9
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    mozna maji silonky :) tedy, ciste prakticky muzou mit i mini ponozky, ale stejne si myslim, ze muzum by v takovem pripade nohy byt videt nemely
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    Nejprve bile, pak tmave, ted bez? Vazne netusim proc nemaji ponozky a priznam se ze jsem si toho nevsimla. Mne se libi ta kombinace barev.
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    BRUISE: mam rada kostky a projmuta saka.. :) ale prekvapuje me, ze nemaji ponozky
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    Tom Ford - spring 09
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam