• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DESEO_MORTAL: nevim, podle mnoha hlasek mi prijde, jako by si ze ctenaru delal prdel ;)

I also collect champagne coupes; I have more than 10.

I watch movies all the time but I don’t like to go to the theater. It’s just too much.

Guys shouldn’t spend a lot of money on a haircut. I go to Chelsea Barbers in New York, where I pay about $30.

..a nejvtipnejsi,

It’s the uniformity and the lack of choice from that era that I respond to.

nemuzu si pomoct ;)
    AGOG
    AGOG --- ---
    http://www.friendsandrebels.cz/
    Ne vsechno umi, treba rozhalenky jim asi moc nejdou, ale klasicky kosile nejsou spatny. Sem tam nekde couha nitka a tak, ale co by clovek nechtel za 500 ze :)
    AGOG
    AGOG --- ---
    NOLDO: http://www.konfekcesevcik.cz/index.php?nid=4423&lid=CZ&oid=638691
    Od toho mam sako ja.
    Jinak OP Prostejov ma v Pisku dve velke prodejny.
    http://www.op-profashion.cz/about/

A kosile treba od Friends & Rebels
    AGOG
    AGOG --- ---
    NOLDO: Ja bych se nebal mody z Prostejova na zacatek.
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    Ahoj, sleduju vaší diskusi...Chci se začít oblékat vkusně, do bussines prostědí, za normální peníze... Nemyslím nic úžasně originálního, nepotřebuju být nějak úžasně stylový jako Beckham, jen prostě vkusný, slušivý.. Jen mě k tomu nikdy nikdo nevedl a ani z bývalých přátel se inspirace moc brát nedala, a Elle jsem doposud nečetl.

No, možná jsem byl ignorant, ale chci s tím něco udělat. Nevíte, ak začít? Kde sebrat inspiraci? Třeba typ na nějaké stránky, magazín, obchod? Z normální výplaty
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NAVARA: ne, ja myslim, ze nerusis, ale kdyz na netu najdes ty slusive kombinace hodici se do bussiness prostredi, tak to tu jen zpestris. tak nebud linej a nahazuj:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DESEO_MORTAL: Tak na to bych potreboval k platu jeste "pridat jednu nulu", abych se mohl obleci dle svych predstav :) Co jsem cekal byly decentni, slusive kombinace ktere se daji pouzit i v business prostredi, nejen na akcich kreativcu (vecirky, vernisaze,...) - evidentne jsem proste vlezl do spatneho klubu, nebudu rusit.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ESTEN: proc by to melo bejt mysleny ironicky?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NAVARA: ja jenom kroutim hlavou. prezentuj treba svoje, proc ne?
    ESTEN: neviiiim, myslim, ze ne:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYMPHO: puvodne odkazem z klubu o etikete, ale evidentne jsem ve spatnem klubu (neboj, uz odchazim :) - vetsina prezentovaneho je ultraextravagantni gaylord style, v kterem bych se stydel ukazat i doma zrcadlu, natoz nekam vyjit.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DESEO_MORTAL: jsem zmaten, je mysleny ironicky, nebo ne? ;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    dotazka: kdy je mozny nosit sako a kalhoty, ktere nejsou soucasti jednoho obleku? jake jsou pravidla kombinovani v zavislosti na prilezitosti a mozna i denni dobe?
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    DESEO_MORTAL: uplne souhlasim, akorat pridavam, ze pan s dredama to kazi cepici a botama
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    podle toho co vidim, tak me prijde ze at na sebe naflakam cokoli tak to bude cool. asi mi chybi nejaky esteticky vkus :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CROPPCA: ja nerikam, ze se mi to nelibi, ale da se to rychle a bez prilisne snahy splacat z h&m a zary. nic, co by me oslnilo. proste standart
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    DESEO_MORTAL: vážně? mě se právě tenhle typ oblečení vážně líbí (na chlapech) teda když si odmyslím ty brýle a přimyslím nějaké bílé boty s pěkným detailem
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CROPPCA: predposledni mi prijde fadni. jakoze ok oblecenej, ale ani bych to nefotil
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    DESEO_MORTAL: mě se zas nelíbí ani jeden styl, teda předposlední jo, chlapec tam vypadá jako Richie Hawtin ale zkazil to imho botama.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MISENA: tricko, modre dziny a fialove bryle jsou super.
    pistaciova variace uplne vespod je fakt spatna. pan s dredama a cepici to kazi brylemi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam