• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    sportcoat nakonec
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    dunhill obleky by se mohli libit, nemyslim, ze muzou byt moc gej

DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    zapalovac tamtez
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    abychom jen neplacali, manzetove knoflicky dunhill

Brass with Black PVD coating and white mother of pearl, with a winding mechanism similar to the crown of a watch
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: sorry, ale ja nejsem detailista proto, ze mi zalezi na tom, co mam na sobe. libi se mi, kdyz ma sako 4 knofliky, davam prednost dvoum rozparkum a diky svoji vysce preferuju bez zalozek. pokud se bavime o stylu, tak tomu muzes rikat treba soucast stylu.
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    AGOG: Ano, děkuji. Přesné
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Ah, pan je az prilisny detajlista ;) Co se tyka zalozek tak Ti vadi ci nevadi? Protoze co jsem se docetl tak i tak to neni nic proti nicemu, ikdyz lepsi je to bez.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: nejsem... o knoflikach, docela me zajima, kolik jich tam je, zrovna tak jestli jsou tam dva rozparky nebo jeden a jestli jsou na nohavicich zalozky. taky jsou ruzne druhy puku na kalhotech.
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Neznam, ja koukam jak hlavne na to jak to vypada. Knofliky na rukavu je zbytecny prohlizet do castky mnohem vetsi. Zatim jsem nevidel zadne sako ktere by melo funkcni zapinani. Taky jsem psal pro inspiraci, to znamena co se tyka modelu a kombinaci nemluvil jsem o tom, ze by mel nekdo neco takoveho kupovat z netu. Za cenu 1800 Kc to ani doporucit nemuzu. Jsi moc chytlavy.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: prca je, ze na netu se za stejnou/ podobnou cenu daj sehnat znacky jako balmain a podobne. trochu me desi, ze nenjsou videt kalhoty. kdyz kupuju oblek, tak bych chtel prinejmensim vedet, jak jsou nohavice, rozparky, knofliky na rukavu a podobne
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NOLDO: ja nevim, kdo je vlasak nebo vondracek:-D
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    Ad obrázky - ty jsou sice vkusné, ale přijdu mi, bohužel, zženštilé. I ti modelové vypadaj tak.. dětsky. To si může vzít na sebe někdo typu Vlasák, nebo Vondráček, na ty by to šlo. Prostě jako šaty, lodičky a silonky podtrhují ženskost, tak oblek , boty, šála atd by měly podtrhovat mužnost... Snad to nezní homofobně...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: :-D na obleceni nikdy neni dost penez. vzdycky muzes najit neco drazsiho:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: To je jedno zase na to nemam penize ;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: *zavist*
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Jo to je ten vyraz napadnul me taky, myslim ze takovou mam asi taky. Proto nemam celkem problemy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam