• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: *zavist*
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Jo to je ten vyraz napadnul me taky, myslim ze takovou mam asi taky. Proto nemam celkem problemy.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    poridil jsem docela pekny v benetonu. strih a cena ok;-D
    AGOG: jo, ale neumim si predstavit, ze sako z katalogu muze nekomu sednout ok. btw, to si trochu protirecim, ale kamos kupuje znackovy obleky po internetu. kdyz nesedi, daji se vratit;-) on ma teda super konfekcni postavu. zjistim, co je to za stranku
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AGOG: prumerna, tedy zadna saka na miru :)
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Jo no oni kopiruji trendy za malo penez. Je fakt, ze sotaz byl na oblek z vyplaty, ale uz nevim jak velka ta vyplata ma byt :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL: sorry
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---

costume national homme
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---

opet:-D ale myslim, ze to je dost klasicke;-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---

opet ck c
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---

calcin klein collection
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ale vlastne mluvim, chci to!!!
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---

a mcqueen
    (nemluvim o pouzitelnosti)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: neckermann je nejakej katalogovej prodejce ne? to je docela k nicemu:-D ale uzke obleky prodavaji i jine znacky. btw on ten blazek sice stoji 5-11 nebo tak nejak, ale taky to neni nejaka uzasna kvalita.. nehlede na to, ze cloveku muze bejt ukradena kvalita, kdyz to ma shitovej strih.
    NOLDO: co se tyce bot, tak vazne doporucuju beltissimo. clovek se tam sice praskne pres kapsu, ale ty boty nejak vypadaj a neco vydrzej. kdyz uz teda nemame na boty na zakazku budget:-D
    AGOG: nevim, proc bohuzel, moda je dneska tak ruznoroda, ze si kazdej svuj styl najde. ja treba mam rad roztrhany kalhoty, ale ne porad, muj kamarad je na sebe nevezme ani za boha zato nosi buzi tenky saly. fakt si myslim, ze moda v dnesni dobe nema nejaky diktat. clovek by proste mel bbejt modni jak chce. jdu najit nejaky obrazky:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    K tomu veleni, prijde mi trochu smesny, ze jsou dnes v mode rozparany/prosoupany dziny. To jsme si jako metalaci sami vyrabeli pred vice jak deseti lety. Dnes to prodavaji renomovane znacky. Ze v tom clovek vypada jako santus ikdyby by mel kalhoty od Versaceho, nebo CK jim uz nevadi. Vtipne je jak jsem se docetl, ze v Londyne je obchodni dum patrici nejakemu turkovi tusim a tam takhle oblecene lidi nepousti ikdyby kalhoty staly 10000.
    AGOG
    AGOG --- ---
    NOLDO: Nojo lidi jsou massa a kazdy se chce oblekat jinak, nelibi se jim uniformita obleku. Bohuzel pak na sebe kazdy navlekne co se da jak veli "moda".
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    DESEO_MORTAL: No, mě se ten Blažek zrovna docela líbí, ale moc očíhlý to nemam. OK, jo, najít se... o tom to asi bude. Poslední dobou aspoň sleduju hodně lidi, co nosí. Co mne zaujme, co se mi skutečně líbí. Jako vzory. A - musim uznat, že fakt jsou to obleky. Když si vezmu takového Davida Bowieho - ten měl i koncerty v saku, jako gentleman, prostě geniální.

Ty módní přehlídky - co jsem zatím náhodou někdy viděl , tak jen asi jednou to bylo něco, co by se dalo vzít na ulici. Mě tohle fakt dostává - hlavně v nákupních centrech - ta image, co se snaží ty butiky vnutit - lesklý boty, lesklý kalhoty, na hlavu klobouček, všechno strašně in a cool...buď je to s prominutím "fakt buzerantský" (typu lesklý adidasky) a nebo až moc "rustikální" ... Řád bych něco uprostřed - gentleman, ale aby to vypadalo aspoň trošku chlapsky. Chci mít styl jako dobře oblečený chlap, ale chlap... ne šampónek.

Dnes jsem sháněl nějaké boty do práce, ne vyloženě lakýrky, něco volnějšího... Všechno co jsem našel mi přišlo jak na italskýho turistu, co má metr padestát i s botama, ulízlý účes a rukavičky... Všude maj buť tenisky, pohory a nebo rovnou lakýrky...
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Nojo to si musi zkusit. Takovy ty slim fit (se tomu tusim rika) prodava treba neckermann. Na modelech to nevypada spatne. Ale oblek za 3500 ve me budi trochu neduveru.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ESTEN: to je spis poza. ja myslim, ze to mysliu vazne ale podava to s designerskou nadsazkou. prave to, co ti prijde nejvtipnejsi mi dava uplne smysl
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: ja bych treba zrovna u prostejova nezacinal. jejich strihy obleku jsou podle me neslusive. ale to zalezi na postave a veku kazdeho. u me je treba odpor k nim danej tim, ze jsem vysokej a hubenej a vsechny jejich obleky pro hubeny maj obrovsky ramena a ja bych se do toho vesel dvakrat. treba i kdyz jsem se zeptal u blazka na saka se dvema rozparky, rekla mi pani, zetakove vystrednosti nesijou, coz me vazne pobavilo. asi ty ceske znacky..... nevim nevim. i kdyz blazkovi musim priznat hezke kosile (narozdil o tech friends and rebels, to me fakt nenadchlo kriklave barvy, jednobarevne.... pro me je to a la paroubek, a to neni modni ikona ani omylem:-)
    NOLDO: zacni s tim, ze zhodnotis sam sebe. svuj vek, styl, povolani. i online najdes spousty fotek z modnivch prehlidek a casopisu. kdyz si je budes prohlizet, tak si budes uvedomovat, co se ti libi, co by se ti libilo na sobe atd. atp. pansky oblek musi sedet. musis znat svoji velikost anebo idealne nechat usit na miru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam