• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    rozbalit záhlaví
    AGOG
    AGOG --- ---
    TOPOLOGIC: ta adresa nejde, co je blbe?
    TOPOLOGIC: Proc hroznou? Je svezi, nevazana a neni bila coz je plus.
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    AGOG: a to sis koupil i tudle hroznou radoby Bilou barvu?
    AGOG
    AGOG --- ---
    TOPOLOGIC: To ti skutecne jen pripada.
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    Jinak jsem jeste dost ujetej na kosile a kravaty, rekl bych, ze muz muze mit i zcela obycejnej oblek, ale kdyz to ozivi poradnou kosili a napaditou kravatou, tak ma za jedna.
    hodne se mi libi pestre barvy, protoze jsem mladej, tak nema smysl na sebe tahat kosile a kravaty, ktery nosi treba muj otec, kterymu je padesat:)))

Velice se mi libi obleceni na webovych strankach www.pfstyle.cz, ceny docela slusny rekl bych :)
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    Pamatuju si, ze kdyz jsem u nas na firme zacinal, tak jsem si chodil jako borecek do prace v kosilich tohoto stylu :
    pak ale prislo povyseni a z kluka s rozcuchanejma vlasama, vtipnou "joung" kosili a dzinama se stal nahle seriozni muz v kvalitnim kalhotovem kostymu:D Stejne bych se uz do techdle uzkych kosili nevesel :))
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    AGOG: me se moc nelibi pripada mi to jako nejaka vojenska kosile:) Ja si saka musim nechavat sit, protoze jsem zacal dost posilovat a ramena se mi sice pekne formuji, ale zrovna do tak stupidnich rozmeru, ze kdyz si jdu kupovat sako do prace, tak NIKDY nenatrefim na to spravny, ve kterym bych se necitil jak namačkanej buzik!
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    AGOG: jo tak ja si rikala, jesi myslíš to na tom chlapkovi na fotce s houdovou.. to je totiž muj favorit - myslim to sako :)
    je uplne uuuuuuuuža!

ale slusi ti i to cosis koupil :)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    AGOG: myslíš todle? ten odkaz... dyt to ale neni ono ne?
    AGOG
    AGOG --- ---
    YAMAJKA: V Pisku. Ale v eshopu je.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    AGOG: v jakym shopu PF si byl? todle sáčko neznám a to tam dělám... a ani v katalogu neni..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    nice
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    posli fotku sebe v tom
    cistirna by mela bejt ideal. saka se neperou nikdy az na vyjimky
    AGOG
    AGOG --- ---
    tedy Filipi
    AGOG
    AGOG --- ---
    Tamto je v CB az tam budu mit cestu tak se podivam o co vlastne slo. Ale dnes jsem zasel nahodou do obchodi Pietro Fillipi a neodolal jsem krasny cerny kosili a lezernimu kremovemu sacku. Je to docela o necem jinym nez Sevcik. http://www.pfshop.cz/ Teda na me vypadaji ty veci lepe nez na tech figurinach :)
    Akorad bych potreboval poradit jak to vycistit, sacko je bavlne s 20% lnu a nesmi se prat. V cistirne to zvladnou bez uhony?
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Musim to nejdriv zkontrolovat :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: ceny jsou torchu over my budget, ale zase neni nad hezky boty
    AGOG: proc se o ten jeden nepodelis? pokud je dobrej, tak majitel bude mit radost, ze tam nekdo prijde
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: DESEO_MORTAL: No...videl jsem asi jeden, ale to znamena, ze existuji! ;-)

Nojo boty jsou u nas nedocenene to se vi. Ale tohle je uz skoro moc :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: myslim, ze zadnou ani nepotrebujeme... message byla jasna: v cechach je obleceni nehorazne predrazeny. za cenu, za jakou v americe (nebo v nemecku, ale nemam zkusenost) koupime guess my tady sezeneme mozna tak kenvelo nebo h&m
    vazne, nakupovat v praze obleceni je utrpeni. zadny vyber a obrovske ceny. obchudky, o kterych mluvis jsou povetsinou jenom nase fantazie - kolik takovych opravdu najdes?
    AGOG: http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306420992&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474399545537&bmUID=1240683282041&use_parent=1&SECSLOT=MN-2-Classic+Drivers+For+Spring&pid=The%20Men%27s%20StoreMain
    jdu setrit na boty:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam