• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    rozbalit záhlaví
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: nemuzu je najit na jejich webu, help
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: to chci
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    Starck Palindrome Too for Fossil
    AGOG
    AGOG --- ---
    Dovedu si představit lepší kombinaci, tato je fádní.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    YAMAJKA: pri tomhle tvaru limce by to podle me vypadalo divne bez knoflicku... mam rad kosile s knovlikama, kamos je nosi a vypada to, jeste pri jeho mensi, dobre konfekcni postave uplne perfektne.... na vyssich typcich nic moc, ja to taky nenosim, poac bych vypadal jako drevorubec
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DESEO_MORTAL: me se akorat nelíbí ten límeček s knoflíčky.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: ne, myslim, ze to je skvele kontrastni
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Pořád si říkám jestli to myslíš jako ironii?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ticho po pesine.... vykradl jsem cisi facebook. ten typek vpravo ma totiz super vohoz
    AGOG
    AGOG --- ---
    NAVARA: Hm asi jo, takže zkusit Prahu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AGOG: vzdyt to bude jako jinde - kazdy vyrobce jine miry, takze si to stejne budes muset ozkouset
    AGOG
    AGOG --- ---
    Je nějaká možnost jak si objednat u Hugo Bosse online? Při registraci mi to nabízí pouze tu zemi kterou jsem si vybral, tedy UK,US, Germany.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    v případě lacosteho je to vážně extravagance :D
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOSER_: zrovna nedavno jsme se bavioli s kamosem, jak je to desna kombinace... ale nekdy to i jde
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    Dnes jsem viděl ponožky v Crocsech...snažím se ten zážitek vytěsnit..ale.....ale...........bože, proč zrovna já?!?..

LOSER_: Černé triko, bílé kalhoty, hmmm, jak extravagantní..:)..
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Videl jsem jich dost abych rekl, ze tudy cesta nevede :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: tenkyma nebo krivyma to je jedno, musej tam bejt dobry lejtka, ne ale moc silny, to pak vzpada jak pytlik
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Tak tohle obdobi si pamatuju, taky jsem se zucastnil. Popravde je to opravdu casto k smichu zvlast kdyz je kluk/muz obdaren tenkyma krivyma nohama :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TOPOLOGIC: ja treba nosim rad uzsi (v zadnym pripade ale ty leginovy) dziny. kupodivu je to dost pohodlny i v rozkroku. narozdil treba od sirokejch dzinu, ve kterejch se nekdy pri sednuti ta latka... no nic

asi jde o to, jaky se zeptas holky
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    DESEO_MORTAL: Ja si hlavne takhle upnuty kalhoty nemuzu dovolit uz jenom z toho duvodu, ze me panbuh obstastnil tak, ze by me to s upnutymi kalhotami v rozkroju docela bolelo :-D Nicmene jsem zatim nepotkal zadnou zenu/slecnu, kterou by to rajcovalo, vetsinou se vzdycky jenom chichotaly tem "buzickovskejm" frajerum:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam