• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    ONDRADA: můžeš si odtušit, kde to asi bude nejlepší, zahlasovat a pak se tu případně obhajovat.. chicht.
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    COSMIC_MONCHI: A co my ktery zajima vysledek, ale nevedi? ;)
    PLECH
    PLECH --- ---
    Maelstrøm Fundraiser je zde
    Naplnili se nám dnové benefiční akce za festival Maelstrøm. Čtěte prosíme pozorně příbalový leták ...

[ Maelstrøm Fundraiser / partyparty / 3.3.2010 / CR - Praha - Cross Club (Plynární 1096/23, Praha 7) ]

Nenechte se zmýlit faktem, že se benefice koná ve všední den! Akce se bude odehrávat v celém klubu Cross, to jest na obou stagích, a potrvá až do ranních hodin. Budou zde na vás čekat pečlivě připravené dekorace od MIMO-TV, Kashmira a Subversion, a k tomu některé vzácné kousky zachráněné přímo z festivalu. Dále vás bude celou nocí provázet videoprojekce z dílen mistrů a mistryň Perplexe, Kashmíra, Subversion a Hellenky. O hudební produkci se budou s láskou starat domácí, tedy pražští DJs, jakož i dva páni z dálného východu - Kerray a Darjeel.

Noc bude probíhat následovně, a to sice:

Horní stage:

21:00 FM (Alisa & Kashmir)
    22:30 MiM (Kashmir)
    00:30 Plech (Hellenka)
    02:00 Kerray (Perplex)

Dolní stage:

21:00 Jarin
    23:00 Slater
    00:30 Darjeel

Budete-li někdo trpět nutkavou potřebou zaplatit za vstup větší obnos, vymyslete prosíme jiný způsob úhrady než je odevzdání oné částky výběrčím vstupného. Tito lidé totiž žel nemají s akcí mnoho společného.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak teda ta anketa, no :-))
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    ATOMINATOR: a co třeba spíš "spirituální" záležitost, určitě jste již byli svědky toho jak se může hudba změnit v jedny s. z "Nadejchanejch obláčků" do "Krvavá horda masa trhat" :)
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    DARJEEL:
    MAGICM: ja som skor hodnotil cisto hudbu ako open airy.
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    BURAN: Pro nahluchly dje je nejlepsi vyhulit jim odposlech, pak maji spise tendenci master tlumit! ;]
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    ATOMINATOR: a to nejen zvuk, ale ai vzduch. zvuk šumí a nějak tam skřípou a bublaj a rachtaj ty basáky nebo co to je za bedny, se zacpanýma ušima se to pak už docela dá, ale zas se mi pak ztrácej detaily a je mi tam vedro a nemůžu dobře dejchat. to mě na krosu docela mrzí. Po 10 minutách intenzivního hopsání jsem pak rudá jak paprika, to neni dobrý. Tak to jsou takový uživatelský negativa, jinak si nestěžuju.

tady písnu pár klubů, kde se hraje, kdybyste dělali tu anketu.

Cross
    Visitor
    Styx
    Punto Azul - Shadow Azyl
    Šrot (Holešovice)
    Červ (Libeň)
    Roxy
    Ojai (Letňany)
    JUNGLEBOY
    JUNGLEBOY --- ---
    BURAN: behem setu hluchnu taky pokud si peru zvuk do sluchatek moc nahlas.. takze se snazim co nejmin
    BURAN
    BURAN --- ---
    tendenci prisolovat volume behem setu ma snad kazdej, ja si to vysvetluju tim ze DJ tam postupne hluchne - aspon v mym pripade to tak je a ted uz vim ze po 10-15 minutach hrani se na naky posouzeni volume usima nemuzu spolehnout protoze mi to prijde vzdycky malo ale to je jen muj dojem, krom toho jsem kdysi nekde slysel ze slusnej DJ se pozna taky podle toho ze je pocelou dobu co hraje schopen udrzet hlasitost na uzde ... takze VU metr VU metr a jeste jednou VU metr :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    DARJEEL: jj, zrovna v tom Crossu byl ten zvuk děsnej
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ATOMINATOR: co pouštím takhle lidem na ukázku je různý. Považuji za integrální součást psychedelické muziky i downtempo, tak i někdy to. Prostě podle nálady, člověka a denní/noční doby. Beru to jako aspoň malé přiblížení, aby člověk mohl trochu nakouknout pod pokličku. :)
    Jsem rád, že se Ti to hraní v Crossu líbilo (ačkoliv jsem tam teda udělal pár krp, včetně jedné koncepční :) Mimochodem právě v crossu mi chlapík od zvuku řekl, že to musí být vytažený do červených, jinak to bude hodně potichu... prý to tam nejde jinak udělat, nevím, nehádal jsem se s ním, i když mi to přišlo teda dost nešťastný... :/

ORLOCK: no hlavně, že na ty open-airy jezdíš... :-/
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    ORLOCK: tak pokud psy-open-airy srovnas s jakymkoliv jinym druhem tanecnich akci v CR, tak neni vubec o cem diskutovat...
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    MAGICM: psytrance ma vysoko nastavenu latku? to je mi novinka ..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ONDRADA: to jsou jen reakce na to, že si s tím oný neví rady a jen chce dělat pořádný buchbuch. Já jsem asi spešl vyjímka, protože za mnou to choděj dávat nahlas..
    Nechtěl bych být jen pesimistickej a taky říct, že je i dost těch, co si to dokážou ohlídat. I třeba ve vykaleným stavu..
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    BRENDY: To je teorie, u nas je to nastaveny tak, ze par cervenych je povolenych (mix to zvlada) a dal to kraji limiter (to je proto ze DJu kteri by hrali "na nulu" sem moc nepotkal - bohuzel). Ale pak prides za DJem s tim ze se to neda poslouchat a proc hraje "na plnej sloupec" a on ti na to rekne ze to musi kotlit na mixu protoze jinak to hraje potichu a do racku se nedostane takze tam si to zesilit nemuze (od jiste doby je zavrenej, DJ nema do koncu co hrabat, zejo). A spousta DJu nepochopi ze ten zvuk nehraje vic nahlas z nejakeho duvodu, a je jim uplne jedno ze vyslednej zvuk v cervenych je nahovno, hlavne ze je to aspon trochu vic nahlas. Bohuzel...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ONDRADA: že to někdy sotva blikne a jen to svítí, tak to právě povětšinou souvisí s nastavením aparátu. Normálně se to dělá tak, že na mixu něco pustíš na úrověň nuly (jakožto maximum, co se bude hrát) a pak se do "tý správný úrovně" vytáhnou zesiky. Což jak jsem měl mnohokrát možnost vidět, tak vůbec nebejvá.. Kór jako první zapnout zesilovače a pak s velkýma ránama zapínat mixy a přepojovat kabely:////.

Když je DJ piča, tak vím, jak není lehký jít za ním a žádat ho, aby to potlumil, když je problém u něj, ale tohle by jsme měli hlídat všichni. Mě osobně upozornění (popřípadě když to někdo poladí automaticky) neuráží. Většinou DJ neslyší pořádně to, co leze ven, tak se to může stát. To zase neomlouvá si hlídat VU..

Jsou zásady, který by měli všichni znát a neznalost psyzákona neomlouvá..
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    PAN_CAU: Takovych bohuzel potkavam vetsinu... Malokdy vidim ze ten VU metr treba blikne... :(
    BRENDY: Mno, a pak to odnesou bedny a vsichni se hrozne divi... Smutny je ze se to stava kazdou chvili protoze "javimnejlipjaktonastelovatwoe vysteamaterineasi"...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    KERRAY: to mi pripomnelo capka DJ, ktery hral u nas v klubu pred 14 dny, prisel a rika: "hele me to tam nejak skace", tak mu rikam: "neskace, kdyz budes hrat v zelenych, bude vse v pohode." on: "coze?!", ja: "ze nesmis hrat do cervenych, pak to bude v poradku." on: "aha, je tu jeste neco, co bych mel vedet?"
    a v tu chvili jsem rozhovor radsi ukoncil, jinak bych ho asi musel nakopat.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    když mám k ruce někoho, komu můžu věřit, tak ho pošlu ať mi ověří zvuk a nahlásí nedostatky, a když nikoho takového k ruce nemám, nechám něco hrát a jdu si to ověřit sám... a pak vím, kde zhruba se mám držet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam