někdo si stěžuje na to, že psajscéna je uzavřená a vyzdvyhuje, že je to ochrana proti případným blbečkům z okolních stylů, co by kurvili spirit a někdo si stěžuje, že se nudí, protože je psajscéna ohraná a nic novýho do ní neproudí, protože je uzavřená proti případným blbečkům z okolních stylů. Není to teda spíš o tom, že je paráda si hromadně postěžovat, protože to je děšný, jak to je v tom životě na prd?
Je fakt, že pro mě, kdy se tu pohybuju nějaký rok je to zatím víceméně úžasný, chybám v mixech moc nerozumím, takže mě to zas tak netrápí.
A na tek by mě už jen tak někdo nedostal, leda na breakbeatový lámačky nebo legendy typu spiral tribe (části), možná ještě na deephouse nebo pár frantíků jako epsylon, ale to je velkej otazník.
Jinak mě psytrance připadá docela pěkně řízlej různýma stylama. Třeba acid nebo tribal v něm slyším hodně často. Tak jsem spokojená a nemám pocit, že by byl nějak příliš omezenej, co se stylů týče.
Lámaniny jsou taky čím dál častější a bývají fajn. Asi se ale už dlouho ohrávají podobné posloupnosti nějaká leta, že si na to tolik lidí stěžuje. Je fakt, že něco, z čeho by člověk mohl otevřít naplno tlamu a pak se k "tomu" klanět jako k bohu, tu není (možná miniaturní menšina by se našla), jeslti toto ale vůbec někde je, krom např. tradičních neelektro tranzových muzik.
Tohle je můj názor a je hodně okrájený a v něčem na povrchu, ale napsat jsem to chtěla. Tak aby se někdo nenasral kvůli nerozvedenosti určitých částí a nebo neměl tendence si vylívat svůj vztek nebo svoje napětí na nečem, nad co si myslí, že se dokáže povýšit znalostmi, působením na scéně a v neposlední řadě svou arogancí a egocentrismem a pod. Bez urážky! .)