• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    INK_FLO: óó děkuji:). V poslední době nemám nějak morální kredit tady na nyxu něco hledat.. Ty se vlastně taky pohybuješ na téhle vlně, že?
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: :)))) já bych ani nechtěl, aby to tady začal mastit každej druhej. Ale s mojí rostoucí chutí k pomalejší hudbě a těmhle prakticky meditačním záležitostem, je na naší scéně velká mezera a uvítal bych toho víc. A ty kvalitu doženeš i ve větší stopáži.. toho se nebojím.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BRENDY: njn...na druhou stranu si myslim, ze prave diky te "jedinecnosti" zatim prevazuje kvalita nad kvantitou a az tohle zacnou bezne hrat djs treba jako psyla a jim podobny tak ja uz budu doufam nekde v duchu demonische agricultur zdimat kotlik na banjo nebo foukat decharnu do hoboje a k tomu vopalovat zvanec nad vatrou :))
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: asi budeš muset udělat další setík. Mě se zrovna equilibrium taky líbí a neznám nikoho (krom tebe), kdo se tímhle "hučením" zabývá:)). A udělej to aspoň dvouhodinový..
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: kdyztak od nich mam snad vse co vydali...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: super, poohlidnu se po tom... diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: jo v podstate je to hodne na jedno brdo a i v ramci jedny desky je obcas problem ty tracky odlisit...me osobne to album ze kteryho je tento track prijde asi jako nejlepsi z jeho tvorby...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: jejich ostatni tvorba je takovy takovyhle ulet?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo tak to je Bad Sector - Ulmia
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: aha, tak to se budu muset asi podivat :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: nevim, ja to nemam roztrackovany... rikam mu "solarni alfavlny" :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: co je to za track, nemam to ted u sebe ?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jeste k te hudbe - hodne dobre ulety zazivam treba pri tracku z MiMova setu Equilibrium (54-59 min)... takovej hodinovej set tyhle hudby bych si dal hodne rad :-) nemate nekdo nejake doporuceni? diky
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    yurd4: uvazoval jsem o tom :-)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    tahle mela byt verejna :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw2.: jinak, zapomnel jsem na myslím, že ano, už je rozhlasováno, takže to opravovat nebudu, ale zkuste třeba místo toho zcela určtě ano (myslím si to) , pokud vám to není proti srsti :-)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw. nová anketa, možná neobjektivní, ale zajímá mě to...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    2 all: jaké máte zkušenosti se stimulací mozku zvukem? myslím tím především vědecky naprogramovanou hudbu, která při poslechu konkrétně ovlivňuje mozek. nměl jsem jedno takové CD, bohužel jsem ho někomu půjčil a už nevím komu. Tedď se začínám docela věnovat meditacím a zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s meditacemi při této hudbě.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    chanzee: jsi necetl pozorne pribalovy motak :-)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    KASHMIR: jestli uz neco takoveho bylo, tak me to uteklo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam