• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    INK_FLO: óó děkuji:). V poslední době nemám nějak morální kredit tady na nyxu něco hledat.. Ty se vlastně taky pohybuješ na téhle vlně, že?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    e2e4: ja se meditacim venuju uz dyl, ted mne to spis zacina i nejak naplnovat, predtim to byla "jen" jedna z hodne mala moznosti, jak se uvolnit (mel jsem veliky psychicky problemy)... o ty nadpozemsky zazitky mi ani nejde, byt obcas zazivam uz zajimavy stavy, delam to proto, ze behem nekolika minut dokazu opravdu vypnout, co jinak nedokazu nekdy ani ve spanku... ale zagooglim samozrejme, diky za odkaz :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    COSMIC_MONCHI: googluj Monroe Institute Wave. Funguje to, je to jednodušší než meditace apod. - funguje to totiž "samo".. Ostatně psychowalkman funguje na podobném principu plus blikání..

Otázka zda technická berlička pomůže nebo jen naopak podpoří lenivost a pohodlnost je nad rámec tohoto fóra. :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: :)))) já bych ani nechtěl, aby to tady začal mastit každej druhej. Ale s mojí rostoucí chutí k pomalejší hudbě a těmhle prakticky meditačním záležitostem, je na naší scéně velká mezera a uvítal bych toho víc. A ty kvalitu doženeš i ve větší stopáži.. toho se nebojím.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BRENDY: njn...na druhou stranu si myslim, ze prave diky te "jedinecnosti" zatim prevazuje kvalita nad kvantitou a az tohle zacnou bezne hrat djs treba jako psyla a jim podobny tak ja uz budu doufam nekde v duchu demonische agricultur zdimat kotlik na banjo nebo foukat decharnu do hoboje a k tomu vopalovat zvanec nad vatrou :))
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: asi budeš muset udělat další setík. Mě se zrovna equilibrium taky líbí a neznám nikoho (krom tebe), kdo se tímhle "hučením" zabývá:)). A udělej to aspoň dvouhodinový..
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: kdyztak od nich mam snad vse co vydali...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: super, poohlidnu se po tom... diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: jo v podstate je to hodne na jedno brdo a i v ramci jedny desky je obcas problem ty tracky odlisit...me osobne to album ze kteryho je tento track prijde asi jako nejlepsi z jeho tvorby...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: jejich ostatni tvorba je takovy takovyhle ulet?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo tak to je Bad Sector - Ulmia
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: aha, tak to se budu muset asi podivat :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: nevim, ja to nemam roztrackovany... rikam mu "solarni alfavlny" :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: co je to za track, nemam to ted u sebe ?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jeste k te hudbe - hodne dobre ulety zazivam treba pri tracku z MiMova setu Equilibrium (54-59 min)... takovej hodinovej set tyhle hudby bych si dal hodne rad :-) nemate nekdo nejake doporuceni? diky
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    yurd4: uvazoval jsem o tom :-)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    tahle mela byt verejna :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw2.: jinak, zapomnel jsem na myslím, že ano, už je rozhlasováno, takže to opravovat nebudu, ale zkuste třeba místo toho zcela určtě ano (myslím si to) , pokud vám to není proti srsti :-)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw. nová anketa, možná neobjektivní, ale zajímá mě to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam