• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    CHANZZEE:
    http://lmgtfy.com/?q=wine+linux

Offtopic... Leda že bychom uspořádali pravidelný kroužek pro UV aktivní začátečníky s Linuxem, něco jako měla nedávno Acidqa kroužek čtení.
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    PLECH: to wine to je co, jsem cerstvy linuxak, ale nechci se zatim tim odradit ale poprat se stim:o) mixxx jsem si instaloval, ale mam tam problem s tim co jsem chtel, protoze mam na ntb zvukovku co ma vstup vystup spdif a mikrofon, a dle meho to je platforma na 5.1, ale nejak me to nejde v tom mixxx nastavit, kdy master je zvukovka a pak phono si chci nastavit jako phonoline a to me pise ze zvukovka neni:o)
    PLECH
    PLECH --- ---
    Joo a Traktor se myslim dá celkem v pohodě rozběhnout pod Wine. Každopádně na Ubuntu dlouho nevydržíš bez Windows ve virtuálu, takže pak pojedeš Traktora odtamtud.)
    PLECH
    PLECH --- ---
    Nicméně ani jedno se třeba Traktoru nevyrovná ani po kotníky...
    PLECH
    PLECH --- ---
    CHANZZEE: Pod Ubuntu jsem používal buď mixxx http://mixxx.sourceforge.net/ , ten je celkem v pohodě, nebo pak UltraMixer http://www.ultramixer.com/ , kterej běží na Javě a tudíž crossplatform, ale je to shareware (navíc myslim nebylo úplně snadný ho nainstalovat).

Mixxx je tuším v repozitářích, tzn. "sudo apt-get install mixxx" a máš vystaráno.
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    Ahoj,
    Používám OS Ubuntu 10.04 a vyhledal jsem si obdobu Traktoru, nebo Virtual Dj, které běží pod Win, a to SW MIXXX, Bohužel po instalaci a spuštění se neprojevuje na NTB nic, že by se mělo načítat, či spouštět. Je tedy jiný SW, který je dost blízký traktoru a rozeběhnu ho pod Linuxem? Bo je prostě stále pešek a tenhle systém nemá DJ mix sw?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    A Defense of Traditional Psychedelics
    http://www.neurosoup.com/defense_of_entheogens.htm
    MEA
    MEA --- ---
    :))

COSMIC_MONCHI: a že jich může být poměrně dost kolem.. samozřejmě jsem vytyčila ideál, ze kterýho se každý může více či méně vychylovat a to i zkušenější praktikant.. Ale myslím si, že znám osobně pár lidí, co sedí denně či několikrát týdně a výkyvy emocí netrpí či minimálně trpí, vyrovnanost - jsou takřka ve svým středu - jim nechybí, ale je třeba tomu dát dost času i přes časový pres nebo nechuť či lenost apod.. Disciplínu to chce a udělat z toho jakýsi zvyk až stereotyp, jako je čištění zubů .))). fakt k tomu není třeba Reiki, jak jsem psala níž. Reiki může toto okořenit a případně, když chce zájemce podpořit finančně Reikisty, tak k tomuto vidím účel (nechci zabíhat do detailů Reiki). Léčit pomocí energií a ruce použít jako nástroj můžu i bez stupně zasvěcení - toto si každý může vytvořit sám, pokud zná Reiki postupy.
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    ORLOCK: Danke
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    zdravim, diskuzí o psychedelii je na nyxu milion, tak přesně nevim, kam se obrátit čili to zkoušim i zde. Zabýbám se změněnými stavy vědomi teoreticky (jakož i prakticky) a zajímalo by mě, jestli u nás existuje nějaká organizace podobná MAPS nebo zdali by se tu nenašli teoretičtí lidé, kteří by měli zájem o založení něčeho čemu jako Sdružení pro psychedelický výzkum nebo tak něco. Tradici i lidí u nás je spousta, tak si myslim, že by to bylo zajímavý.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jinak, jak se tak divam na anketu, tak spousta lidi ma s meditacemi a dusevnim cvicenim zkusenost - takze, jesti muzu, vznasim dotaz - co vas k tomu vedlo? mne, jak uz jem psal, velike emocionalni vykyvy, meditace (presneji receno, prvni pokusy o ni) mne vracely na zem (napr. pri vetsim pracovnim nasazeni v praci, ktere mi dodnes nedela moc dobre)...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MEA: mimo jiné vyrovnanej, vhodně nastavenej, ve svým středu i bez stupně... ty jo, bez ironie, zavidim z plne duse, takovymto lidem :-)
    ELS
    ELS --- ---
    PAT_POMETLO: Jéé, no bejvalý spolužáci... Ti už dávno nehrajou, co já vim...
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    Nevíte někdo, co se stalo s psytrancovou organizací jménem Quokka Tribe ? Akhibara, Shakata a spol ?
    MEA
    MEA --- ---
    AIM_FREEMAN: jojo, to netvrdím, že si na tom nemákli (jako firma i jako jedinec), tomu bych i věřila.. .) na zbytku se shodnem. .)
    COSMIC_MONCHI: jo, nicméně to pozná třeba i citlivej učenej (případně praktikující) jedinec, co je mimo jiné vyrovnanej, vhodně nastavenej, ve svým středu i bez stupně ;). Pokud to ale člověku pomáhá a nezná lepší východisko než např. právě Reiki (nic moc proti tomu), tak je to rozhodně plus.
    YURD4
    YURD4 --- ---
    THX_1138: diky za zajimavy odkaz, pustil jsem si to alespon jako zvuk.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: jasny, bez debat...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MIMINO: doba kdy přestaneš zkoumat "jak na to," "co to je" a prostě to děláš. nic jako někdo kdo dělá něco skrze něco. a proto bych to s tím úspěchem v nějakém oboru úplně nemíchal. i když v hrubém nárysu máš samozřejmě pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam