• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CASPERDJ: tak když už jsme v psytrancu, tak by to měl být rovnou dj of the universe, ať to stojí za to.¨
    A co kdyby jsi to vyhlašoval Ty a pozval tam všechny ty projekty, který naposloucháš a pozveš?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CASPERDJ: nedelej z toho drama :)))
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    CASPERDJ: me tam chybi jeste tanecnik roku
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Mohlo by se to řešit třebas podobně jak to maji dramaři .Daji veřejné hlasování -DJ roku,
    Producent roku,dj Talent roku,Skladba roku,Party roku,Festival roku,Světový DJ roku,Světový producent roku.
    Pak udělat nějakou spešl akci a tam to cele vyhlasi...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    KAREN: ono je občas poznat i to, jestli jedí maso a kdy naposledy uvolňovali sexuální energii ze svého hárá lingam dordžeho
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ...a ja mel dodnes za to, ze doping je v djingu povolen
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: KERRAY: ja si tohle o nem tak trochu myslela vzdycky, znate to - takovej zvlastni pocit a mraz po zadech... ted to tedy vyplulo na povrch se vsi "paradou", no ma tohle za potrebi?! fnuk.
    INK_FLO: ja vzdycky bezpecne poznam podle setu, jestli je dydzej cistej, nebo ne. bohuzel posledni dobou zaznamenavam, ze cesky psy-dydzejs dost fetujou, sem z toho pak cela nesva, jak cejtim to napojovani a svrbi me treti oko... navic je to regulerni doping, no jak rikas.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: je to feťák, vždyť to sám pořád říká :)))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FLUMO: Právě jsem pochopil co dělá DJ_FRACTAL.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FLUMO: taky ti do toho furt šahal kluk jeden ostravská?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    INK_FLO: napojeni sice good, ale kdo ma odhanet fraktaly od playeru? :/
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nikdo se diskvalifikovat nebude :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: ajaj, vyrážet klín klínem a odvádět pozornost, seš jasnej mladej! Já bych ještě diskvalifikoval ty vyjógovaný a vymeditovaný sluníčkáře, jako na dekly mi nešahej, voe!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já bych diskvalifikoval DJe, kteří hrají pod vlivem, protože to je doping...jako dát si pět papírů abych se zbavil ega, napojil se na publikum a šli mi ty mixy samy od ruky umí každej že
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jj, já bych ty zdvojený diskvalifikoval, zvlášť shantiboy se svým odzbrojujícím sluníčkovstvím je zvlášť podezřelej!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: takhle to bohužel nefunguje - všichni si myslí, že ti to zkritizuje někdo jiný... nezbývá, než oslovovat konkrétní lidi
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FLUMO: shantiboy chce samozřejmě altruisticky prohrát, aby mohl přenechat hezký pocit z vítězství těm, kteří si to zaslouží, případně to potřebují
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    k tem zdvojenym djum - proto jsem ten seznam tady asi tyden nechal, abyste si tehto nedostatku vsimli... jinak, nad tim, jestli udelat anketu verejnou nebo neverejnou jsem premyslel dlouho, rozhodl jsem se pro neverejnou, ale jak tak koukam, tak to asi nebylo dobre... holt pro priste...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: jo, to by sedelo, to je presne ten clovek, kterymu by neco takovyho stalo za to ,))))))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ARXIE: "clovek by mel delat jenom to, cemu opravdu rozumi" - třeba žít?...já se přiznám, že životu ještě úplně nerozumím :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    nevedel sem lesti dat hlas ink-floovi nebo shantiboyovi - hosi podelte sa
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    DARJEEL: Ty tvoje spekulace a polopravdy.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: já myslím, že Embryo podplatil Monchiho a tak je tam dvakrát, protože měl strach, že by dostal málo hlasů ;)))
    Právě jsi narazil na skrytou a tajnou manipulaci touto anketou!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam