• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CASPERDJ: sorry, chtel jsem napsat druma
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KERRAY: Lechky nápad žadné drama:)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    KAREN: no jedno a to samy to neni, to mas pravdu... :))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CASPERDJ: nedelej z toho drama :)))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    FLUMO: a trapák roku
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    CASPERDJ: me tam chybi jeste tanecnik roku
    KAREN
    KAREN --- ---
    COSMIC_MONCHI: vis, ono se v tom casto chybuje. doping - djing, ono to vypada podobne, ale jsou to dve ruzna slova, to je ten hacek,(
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Mohlo by se to řešit třebas podobně jak to maji dramaři .Daji veřejné hlasování -DJ roku,
    Producent roku,dj Talent roku,Skladba roku,Party roku,Festival roku,Světový DJ roku,Světový producent roku.
    Pak udělat nějakou spešl akci a tam to cele vyhlasi...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    KAREN: ono je občas poznat i to, jestli jedí maso a kdy naposledy uvolňovali sexuální energii ze svého hárá lingam dordžeho
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ...a ja mel dodnes za to, ze doping je v djingu povolen
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: KERRAY: ja si tohle o nem tak trochu myslela vzdycky, znate to - takovej zvlastni pocit a mraz po zadech... ted to tedy vyplulo na povrch se vsi "paradou", no ma tohle za potrebi?! fnuk.
    INK_FLO: ja vzdycky bezpecne poznam podle setu, jestli je dydzej cistej, nebo ne. bohuzel posledni dobou zaznamenavam, ze cesky psy-dydzejs dost fetujou, sem z toho pak cela nesva, jak cejtim to napojovani a svrbi me treti oko... navic je to regulerni doping, no jak rikas.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: je to feťák, vždyť to sám pořád říká :)))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FLUMO: Právě jsem pochopil co dělá DJ_FRACTAL.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FLUMO: taky ti do toho furt šahal kluk jeden ostravská?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    INK_FLO: napojeni sice good, ale kdo ma odhanet fraktaly od playeru? :/
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nikdo se diskvalifikovat nebude :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: ajaj, vyrážet klín klínem a odvádět pozornost, seš jasnej mladej! Já bych ještě diskvalifikoval ty vyjógovaný a vymeditovaný sluníčkáře, jako na dekly mi nešahej, voe!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já bych diskvalifikoval DJe, kteří hrají pod vlivem, protože to je doping...jako dát si pět papírů abych se zbavil ega, napojil se na publikum a šli mi ty mixy samy od ruky umí každej že
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jj, já bych ty zdvojený diskvalifikoval, zvlášť shantiboy se svým odzbrojujícím sluníčkovstvím je zvlášť podezřelej!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: takhle to bohužel nefunguje - všichni si myslí, že ti to zkritizuje někdo jiný... nezbývá, než oslovovat konkrétní lidi
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FLUMO: shantiboy chce samozřejmě altruisticky prohrát, aby mohl přenechat hezký pocit z vítězství těm, kteří si to zaslouží, případně to potřebují
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam